Cum arata fiul lui Costin Marculescu. Nici macar nu stie ca tatal sau s-a stins

Costin Marculescu a parasit aceasta lume, lasand familia cu multa durere in suflet. Toata lumea il stia singur si fara copii.In trecut, actorul spunea ca cel mai mare regret al sau, a fost faptul ca nu avea un copil.

“Unul dintre marile mele regrete este ca nu am avut copii, ca nu am copii, ca puteam sa am copil de 25-30 de ani, care sa fie acum mari, sa se bucure de mine, cu mine si cu realizarile mele si sa fie prietenii mei.

Bine, nu sunt oricum ultimul caz, ca Charlie Chaplin a facut copil la 70 de ani. (…) N-am reusit sa am familie si copil pentru ca am zburat din floare in floare si am fost asa, intre ghilimele, golanas. Il am pe Maxi (catelusul sau – n. red.)’.

Totusi, in urma cu cinci ani a aflat ca are un baietel

Publicitate

Articolul continuă după reclame

In anul 2015, actorul a aflat ca are un bietel, Bibi, nascut dintr-o relatie pe care a avut-o cu un model, Samira. Femeia nu i-a spus despre copil decat dupa multi ani. Copilul s-a nascut in Australia, locul unde Samira s-a mutat cu familia.

Citeste si articolul :   Printul Harry, primele cuvinte despre fratele sau: "Am trecut prin iad impreuna, dar suntem pe drumuri diferite”

fiul lui marculescu

In urma testului ADN s-a convins ca este fiul lui. Costin Marculescu si-a dorit foarte mult sa se apropie de baiat si chiar spune ca va face tot ce este posibil sa nu-i lipseasca nimic. Din pacate, nu a apucat sa faca prea multe si a plecat cu acest regret in mormant.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.