Ce nu s-a spus pana acum. Adevarul din spatele despartirii lui Razvan Simion de Lidia Buble. Cine i-a despartit, de fapt

Dupa o perioda in care toata lumea credea ca Lidia Buble si Razvan se vor casatori, iata ca lucrurile au luat o intorsatura urata. S-au vehiculat tot felul de motive, dar adevaratul motiv s-a aflat abia acum.

Razvan spunea intr-un mesaj de adio ca simte ca Lidia nu mai este fericita alaturi de el si ca vrea ”sa-i sclipeasca din nou ochii”. De de era Lidia trista?

Perioada pandemiei a afectat-o foarte tare pe Lidia. In perioada in care fost nevoita sa stea in casa, Lidia Buble si-a dat seama ca nu este fericita. Discutia cu tatal ei, pastorul Viorel Buble de la Deva si cei 10 frati ai cantaretei, se pare ca a fost scanteia.

Lidia Buble a facut un live pe Instagram impreuna cu tatal ei, in care acesta sa le vorbeasca oamenilor despre credinta in Dumnezeu in aceste momente de grea incercare. Discutia nu doar ca a impresionat-o ci pur si simpu a rascolit-o pe Lidia Buble.

Cantareata a izbucnit in plans de multe ori, atunci cand Viorel Buble si-a amintit de copilaria ei sau a explicat ca un credincios trebuie sa-l faca mandru pe Dumnezeu la fel cum un copil trebuie sa faca cu un parinte. ”El vrea sa-i aducem cinste, nu rusine”, a spus Viorel Buble, moment in care Lidia a inceput sa planga.

Citeste si articolul :   Scandal in PSD! Gabriela Firea, revoltata dupa revenirea lui Robert Negoita: "Voi spune si alte lucruri"

”Asa cum eu, ca si parinte, v-am asigurat, acasa, sa aveti hrana, imbracaminte, toate cele… Dumnezeu spune asa: ”Aerul pe care-l respirati vi-l dau eu, apa pe care o serviti v-o dau eu, lumina soarelui v-o dau eu, sanatatea v-o dau eu”. Toate le primim de la Dumnezeu. Si atunci spune Dumnezeu: ”Daca toate acestea vi le dau eu, unde-mi este cinstea de tata? Ma ascultati voi pe mine?”.

Stiti cum ma bucuram eu de voi cand va spuneam: ”Ascultati-ma ca vreau sa spuna profesorul despre voi ca am copii cuminti, copii care sa nu-mi faca rusine”. Eu ma bucuram atat de mult! Eu, la ora actuala, sunt bucuros cand oamenii se intalnesc cu mine si-mi spun: „vai, ce familie frumoasa aveti! Vai, ce copii buni aveti”. Eu doresc, asa cum eu sunt ciinsitit de oameni datorita copiilor mei, la fel Dumnezeu, care ne este Tata al tuturor, El vea sa-i aducem cinste, nu rusine. (…)

Citeste si articolul :   Documentul care este de acum obligatoriu pentru cei care se intorc in Romania, pe langa buletin sau pasaport

De vreo luna si ceva, Dumnezeu m-a facut sa simt… eu n-am fost bolnav in viata mea, nici nu m-a durut vreodata ceva, nu ma doare, scumpa mea… Dar mi-a ars Dumnezeu in sufletul meu un foc pentru oamenii din viata, gandindu-ma ca unii, daca nu vor asculta vocea lui Dumnezeu sa-si schimbe viata, adica sa se pocaiasca, asta inseamna pocainta, schimba-ti, omule, modul de viata. Praseste starea aceea de pacat si vino la Domnul Isus, la Tatal Ceresc”, a spus tatal Lidie Buble.

Lidia Buble a continuat sa planga si dupa ce pastorul a iesit de pe live.

”Nu sunt racita, am dat ”apa la soareci” putin. Nu sunt racita. George, tocmai a spus Tati, tu ma intrebi daca sunt pocaita? Imi doresc sa fiu din ce in ce mai mult si asta ar trebui sa facem cu totii. Tocmai a explicat tati ce inseamna pocainta si ce inseamna a fi pocait”, a spus Lidia Buble, lasand sa se inteleaga ca va incerca sa iasa ”din starea de pacat”, dupa cum spunea tatal ei.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Al optulea caz de coronavirus din Romania! Locul neasteptat unde a fost descoperit

raspunsuri

Posibil ca aceasta sa fi fost scanteia. In urma unor astfel de presiuni, Lidia ar fi cedat in cele din urma si sa-i fi recunoscut lui Razvan ca nu mai este fericita in aceasta relatie.

Autor