Vlogger-ul Alexandru Balan, cunoscut drept „Colo”, a fost retinut de politisti

Vlogger-ul Alexandru Balan, cunoscut drept „Colo”, a fost retinut de politisti, marti seara, dupa ce a fost audiat mai multe ore de anchetatorii de la Sectia 9 din Capitala, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din randul anchetei.

Alexandru Balan a fost retinut pentru 24 de ore.

El a fost prezentat, miercuri, judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, au precizat sursele citate.

La inceputul lunii iunie, Politia Capitalei a deschis o ancheta dupa ce vlogger-ul Alexandru Balan a instigat la violarea minorelor, dupa ce a povestit o experienta personala pe care a avut-o cu o fata de 16 ani.

Publicitate

„In urma informatiilor aparute in media, cu privire la anumite declaratii ale unui barbat ce activeaza in zona on line, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti s-a sesizat din oficiu si a demarat verificari pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept”, a precizat Politia Capitalei, la acel moment, pentru MEDIAFAX.

Verificarile au inceput dupa ce tanarul a afirmat, intr-un videoclip postat pe Youtube.com, cu referire la adolescente, ca unele dintre ele merita „sa le dai cu palmele, sa le tii cu capul de pereti, sa le pui piciorul pe fata”.

Citeste si articolul :   Ministerul Sanatatii, anunt de ultim moment. Toti romanii trebuie sa stie

Ce risca vloggerul Colo

In ceea ce priveste viitorul vloggerului, vestile sunt relativ bune pentru acesta, tinand cont de faptul ca nu va mai ajunge in fata unui judecator de drepturi si libertati.

Potrivit codului penal, masura arestarii preventive poate fi prelungita doar in cazul in care suspectii risca pedepse de peste 5 ani de inchisoare, in timp ce, in cazul vloggerului, pedeapsa pe care o risca este de 3 ani de inchisoare.

In schimb, Alexandru Balan risca sa primeasca interdictia de a mai aparea in mediul online.

Cine este, de fapt, Colo

„Colo” este urmarit, pe Youtube, de peste 850.000 de persoane. Alexandru Balan este un tanar din Bucuresti, in varsta de 28 de ani, care a ajuns sa fie cunoscut pe retelele de socializare datorita dezvaluirilor fara perdea pe care le face pe canalele sale.

Tanarul a terminat liceul avand specializarea de electrician si lacatus mecanic, iar dupa ce a terminat studiile postliceale s-a inscris in planul de urbanism si cadastru, asadar poate activa si in acest domeniu.

Citeste si articolul :   Basescu, acuzatii grave la adresa Guvernului: "A furat banii de pensii intr-un mod barbar"

colo si iubita

Tanarul are o relatie de aproape 6 ani cu Alexandra Anghel (24 de ani), dar asta nu-l impiedica sa marturiseasca ca este atras de fetele de liceu. Cei doi s-a cunoscut la finalul liceului fetei, undeva in luna aprilie. Iubita lui ”Colo” este la randul ei vlogger, tanara invitandu-l adesea pe Alexandru Balan in filmarile sale.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.