Carmen de la Salciua a spus adevarul despre relatia cu Alex Bodi

Dupa o casnicie incheiata, un divort scandalos si impacari si despartiri, Carmen de la Salciua si Culita Sterp au decis sa se separe definitiv… Cantareata pare sa iubeasca din nou.

Dupa ce Carmen de la Salciua a divortat de Culita Sterp, iar Alex Bodi de Bianca Dragusanu, cantareata de muzica de petrecere a-a apropiat de tanarul afacerist. Potrivit WoWbiz.ro, cei doi sunt foarte apropiati si se pare ca au o relatie mai mult decat o simpla prietenie.

Dovada sta si faptul ca Alex Bodi i-a oferit masina sa de zeci de mii de euro pentru cateva cadre în noul sau videoclip muzical, iar joi seara Carmen de la Salciua a filmat deja secvențele. Îmbracata foarte sexy, Carmen de la Salciua a profitat la maximum de mașina cu sute de cai putere, dar și de zeci de mii de euro! “Regina Youtube-ului”, asa cum este numita de presa datorita numarului mare de vizualizari pe care il face la fiecare piesa pe care o lanseaza, i-a dat tag și afaceristului în cateva InstaStory-uri, care imediat au fost repostate și de Alex Bodi pe contul sau de socializare.

Articolul continuă după reclame

”A venit și bijuteria videoclipului. Mulțumesc, Alex Bodi”, a spus Carmen de la Salciua pe pagina sa de Instagram. Mai mult decat atat, Alex Bodi si Carmen de la Salciua provin din zona Ardealului, iar surse sustin ca sunt sanse mari ca pe viitor cei doi sa isi asume ca formeaza un cuplu, mai ales ca se inteleg de minune si au o relatie destul de stransa care a inceput imediat dupa ce milionarul si-a anuntat despartirea definitiva de Bianca Dragusanu.

Carmen de la Salciua are iubit dupa ce l-a parasit pe Culita Sterp

Carmen de la Salciua a facut lumina in cazul situatiei sale amoroase cu o declaratie cat se poate de explicita, chiar daca nu i-a dat numele barbatului care ”e in teste”. ”Simt ca viata mea se indreapta intr-o directie buna. O directie in care sa nu ma sufar, in planul acela… Si, promit, daca fac a doua nunta, voua va dau exclusivitatea, voi veti sti ce se petrece primii.

De ce am sters pozele cu Culita de pe Instagram si de ce nu il ma urmaresc? Pai, normal, cred ca era cazul sa fac si acest pas. Adica, relatia noastra este istorie, iar, sincer, cred ca nimanui nu i-ar cadea prea bine sa stie ca celalalt mai tine legatura cu fostul, ca se uita la el, pe Instagram, pe Facebook…”, a mai spus Carmen de la Salciua.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.