Cine este bestia care a ucis-o fara mila pe Bianca

Bianca, tanara mamica, a fost ucisa cu bestialitate de un tanar in varsta de 24 de ani. Barbatul facuse o adevarata obsesie pentru tanara mama a doi copii, iar dupa ce fata s-a despartit de el pentru ca era extrem de violent, a pus la cale un plan diabolic de razbunare.

Klaudiu Zelujec este numele barbatului si este principalul suspect in cazul uciderii Biancai Ticala, o tanara de 18 ani, mama a doi copii mici.

Ieri, 6 iunie 2020, Klaudiu a chemat-o pe Bianca sa-i dea o felie de branza  pentru copii, daca se va intalni cu el la cabana parasita de la marginea orasului Viseu de Sus.

Cei doi s-au intalnit la cabana, acolo unde, cel mai probabil, tanarul i-a propus fetei sa se impace. Cum tanara a refuzat, Klaudiu Zelujec si-a pus in aplicare planul diabolic.

Tanara mama a doi copii, omorata in chinuri groaznice in Viseu de Sus

cei doi tineri

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, criminalul a batut-o pe Bianca, iar la un moment dat, cand si-a dat seama ca fata inca traieste, a strangulat-o cu o bucata de sarma.

Citeste si articolul :   Nicusor Dan, despre targurile de Craciun si Paste din Bucuresti: „Daca ai doi copii la scoala si nu-ti ajung banii, nu te duci in vacanta in Dubai"

Apoi, dupa ce a omorat-o, a plecat in padure, nu foarte departe de cabana parasita in care a comis oribila crima, si a incercat sa se spanzure. Inainte de asta, el a trimis un mesaj mamei Biancai si surorii ei in care le-a spus “sa aiba grija de copii ca Bianca nu se mai intoarce”.

klaudiu

Criminalul a fost salvat in ultimul moment si a a ajuns la spital, iar apoi a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmatiei.

Un cioban care trecea prin zona a intrat in cabana parasita si a gasit trupul plin de sange al Biancai. Barbatul a sunat imediat la 112, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fata.

Doi copii au ramas orfani in urma oribilei crime de la marginea orasului Viseu de Sus.

Autor