Ce s-a intamplat cu fetita de 3 ani a Vulpitei Veronica Stegaru. Este trist ce s-a aflat

Vulpita, Veronica Stegaru pe numele ei, nu si-au mai vazut fetita de 3 ani de mai bine de doua luni.

A refuzat sa plece la Blagesti invocand starea de urgenta si masurile sanitare impuse de autoritati, dar in acelasi timp se plimba prin tot Bucurestiul si prin imprejurimi uitand sa se mai protejeze de virus pentru ca filma pentru cele doua videoclipuri.

Veronica si Viorel Stegaru au uitat de fetita lor?

Cu cariera nu te pui, ce-i drept. Satenii din Blagesti sustin ca Veronica si Viorel si-au abandonat copila, ca micuta nu mai intelege nimic si nu poarta neaparat dorul de parinti cata vreme acestia sunt mai mult absenti din viata ei.

Publicitate

Mai mult, cei care cunosc povestea vietii celor doi soti deveniti celebri datorita aparitiilor la Acces direct marturisesc faptul ca Veronica nu si-a dorit niciodata fetita, insinuand ca i-ar lipsi astfel instinctul maternal pe care il au aproape toate mamele.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, foc si para pe Vulpita. Adio telenovela de la Acces Direct. Veronica isi face bagajele

Vulpita nu si-ar fi dorit copila

„Copilasul e la tanti Ilinca, are grija de el asa cum poate. Mai auzeam ca plange dupa maica-sa, e normal, e mica fata, nu are nici trei ani.

Articolul continuă după reclame

Nu prea intelege ea ce se intampla… stiu ca Veronica nu si-a dorit copilul asta, de-abia se maritase cu Viorel si a ramas gravida”, spun oamenii din Blagesti despre Vulpita si familia ei, potrivit cancan.ro.

„Ce stia ea sa faca… acum, asta e viata, macar, daca a ajuns la Bucuresti, sa nu uite de copilasul asta, sa munceasca pentru fetita, ca nu are saraca de ea nicio vina pentru ce se intampla intre ei. Chiar daca au plecat la Bucuresti, Viorel si Veronica sa nu uite de unde se trag. Multi uita”, mai spun blagestenii.

Vulpita Veronica si Viorel au devenit cunoscuti in urma cu mai bine de doua luni in urma unor acuzatii de viol pe care Vulpita le-a facut, demontate la scurt timp dupa prima ei aparitie televizata.

Citeste si articolul :   Sefa ATI de la „Gerota”, marturii dupa externare: Temeti-va de coronavirus. Ca traiesti, ca te duci, o faci de unul singur.

Cele doua personaje au adus audiente uriase postului de televiziune Antena 1, dar si amenzi de la CNA si numeroase critici in mediul online, scrie fanatik.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.