Data clara la care se redeschid mall-urile. Anuntul Ministrului Economiei

Virgil Popescu, Ministrul Economiei, a facut anuntul. Mall-urile se vor deschid pe data de 15 iunie, in contextul in care numarul cazurilor de coronavirus ramane in trendul descendent inregistrat in momentul actual.

Aceasta decizia s-a luat luata dupa intalnirea ministrului cu premierul Ludovic Orban si cu membri ai Asociatiei Investitorilor de Real Estate din Romania.

Ministrul spune ca, momentan, nu a fost luata in calcul si redeschiderea cinematografelor si a spatiilor de joaca pentru copii din mall-uri, din 15 iunie.

„Alaturi de premierul Ludovic Orban am avut astazi o intalnire cu membri ai Asociatiei Investitorilor de Real Estate din Romania. Acestia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat in aceasta perioada de criza. Drept urmare, in urma discutiilor avute am stabilit, ca in cazul in care situatia epidemiologica ne va arata ca numarul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie.

Insa, pentru moment, nu luam in calcul ca din data de 15 iunie sa fie deschise cinematografele si locurile de joaca, din interior. Usor, usor se vor da masuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viata sa revina la normalitate”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

Autor