ALERTA RAPIDA Protectia consumatorului: masti periculoase, vandute in Romania.” Lista

ALERTA RAPIDA Protectia consumatorului: Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a avertizat ca in Romania, sunt masti care se afla pe lista produselor periculoase si nu ar trebui sa fie vandute.

Directorul general al ANPC a atras atentia asupra pericolului persoanei care le poarta. Aceste tipuri de masti cresc riscul de infectie.

“ATENTIE: Cateva modele de masti aflate pe sistemul de alerta rapida RAPEX privind produsele periculoase.Capacitatea totala de filtrare a mastilor este insuficienta, iar mastile nu se adapteaza corespunzator la fata.In consecinta, o cantitate excesiva de particule sau de microorganisme poate trece prin masti, sporind riscul de infectie in cazul in care nu este combinata cu masuri de protectie suplimentare./Nu respecta Regulamentul privind echipamentele individuale de protectie.”, a scris Anghel pe Facebook

poza 1

Publicitate

poza 2

poza 4

poza 5

poza 6

poza 7

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.