Horoscop 1-7 iunie. Luna Plina intoarce roata pentru 3 zodii. Se rescriu destine

Horoscop 1-7 iunie. Cunoscutul astrolog, Camelia Patrascanu ne ofera horoscopul saptamanii. Ne pregatim sa intampinam Luna Plina. Atentie mare la comunicarea cu cei apropiati.

Horoscopul saptamanal

Horoscop Berbec – luni si marti sunt zile benefice pentru relatiile personale, pentru ca pot impaca pe cineva. Miercuri si joi fac tot felul de calcule, mai ales daca nu au impacat persoana respectiva, ce riscuri de pierderi financiare si materiale au. Spre finalul saptamanii au toate sansele sa devina mai prudenti, mai intelepti si mai reflexivi, tragand concluziile potrivite.

Horoscop Taur – saptamana aduce multa munca. Luni si marti sunt sunt necesare negocieri, astfel incat toata lumea sa inteleaga ideile lor si cum pot colabora mai bine. Pot fi putin tensionati miercuri si joi, se lasa usor jigniti si interpreteaza gresit unele semnale pe care le primesc sau pe care le considera foarte jignitoare. Vineri si sambata pot avea zile fructuoase pentru calculele financiare astfel incat sa invete metode mai bune pentru a ajunge la bani.

Gemenii au chef de flirt

Horoscop Gemeni – o saptamana cu dorinta de flirt. Pot atrage atentia asupra lor luni si marti, sunt intr-o dispozitie foarte buna, isi inteleg mai bine persoana, dar si talentele si capacitatile pe care stiu sa le puna in valoare. Asta este lectia pe care le-o da Venus retrograd in semnul lor. De aceea vor colabora mai bine miercuri si joi cu persoanele de la locul de munca si inteleg daca este ceva neptrivit la locul de munca, astfel incat sa ia masuri mai ales spre finalul saptamanii.

Horoscop Rac – tensiuni de la inceputul saptamanii, mai ales daca vor sa isi conserve o functie pe care o au in acest moment, pozitie pe care o simt amenintata de unele intentii nerostite sau mici tradari care s-au intamplat in relatiile apropiate, mai ales la locul de munca. De aceea fac tot felul de sapaturi si investigatii miercuri si joi, iau masuri chiar juridice joi dupa amiaza si vineri, pentru a afla lucrurile.

Citeste si articolul :   6 tactici pentru un cuplu fericit

Proiecte noi pentru Lei

Horoscop Leu – o saptamana care aduce discutii privind unele proiecte. Tin sa lamureasca pe cineva pentru a fi de partea lor, fac si investigatii pentru a se asigura ca nimeni nu are ganduri secrete. Miercuri si joi, zile foarte importante pentru a-si consolida pozitia, asta pentru ca unii se simt amenintati dar altii vor doar sa si-o intareasca. La final de saptamana sunt intr-o forma foarte buna, au dispozitie de flirt, dar trebuie sa stea sa analizeze foarte bine complimentele pe care le primesc pentru ca nu toate sunt ce par a fi.

Horoscop Fecioara – luni si marti, tranzite valoroase in zona financiara, care nu depind numai de munca lor, depind de colaborarile pe care le au si de cadrul in care aceste colaborari functioneaza. Contracte, negocieri, in care trebuie sa fie foarte atente in aceste aceste negocieri. Isi stiu bine interesul miercuri si joi, ar trebui prelungite aceste negocieri pentru ca puncteaza mai bine la capitolul castig. Joi si vineri evita o capcana.

Horoscop Balanta – sunt foarte sensibile luni si marti, la tot ce li se spune, la tot ce ce intampla in jur si tocmai de aceea au relatii disproportionate, mai ales marti dupa amiaza si descarca supararile in familie, unde nu au foarte multa intelegere, ci mai mult strica atmosfera in casa. Lucrurile stau mai bine miercuri si joi, sunt intr-o forma mai buna, inclusiv financiara, isi stiu mai bine atuurile. La final de saptamana e posibil sa faca o excursie si sa isi incarce bateriile.

Citeste si articolul :   Jaful anului 2020 in Franta: 9 milioane de euro furati dintr-o masina securizata

Horoscop Scorpion – prudenta luni si marti, simt cam care sunt intentiile celor din jur, nu divulga faptul ca s-au prins, e mai bine asa. Miercuri si joi iau atitudine, speculeaza slabiciunile celor de jur si regleaza lucrurile in avantajul lor. Vineri si sambata pot avea castiguri financiare sau nu intra in capcana unor cheltuieli nerecomandate.

Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sanatate

Horoscop Sagetator – luni si marti zile foarte sociale, dar trebuie sa fie atenti cine le este prieten si cine nu, mai ales daca unele prietenii nu ii costa prea mult. Nu toate complimentele sunt ce par a fi si nu toata lumea gusta glumele lor. Miercuri si joi sunt zile de reflectie, cine, ce a vrut sa zica, cum sunt tratati si care este pozitia lor in relatiile personale pe care le au. Atentie la sanatate miercuri si joi. Vineri si sambata sunt in forma pentru ca sunt mai conectati cu propria persoana.

Horoscop Capricorn – luari de pozitie foarte importante luni si marti fata de autoritati sau la locul de munca. Sunt foarte echilibrati, au argumente, cuvantul lor este ascultat si este binevenit. Sfatul lor este pus in practica. Miercuri si joi fac investigatii in legatura cu viitorul sau in legatura cu perspectivele si consecintele unor masuri sau alegeri. Trebuie sa fie atenti la partenerul de viata. In weekend au toate motivele sa fie reflexivi, au nevoie de timp pentru a analiza lucurile.

Citeste si articolul :   Horoscop 18 martie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care scapa de datorii si incepe un nou capitol

Horoscop Varsator – sunt de la inceputul saptamanii cu ochii pe lege pentru a nu gresi, e bine sa nu se confrunte cu autoritatile, in schimb la locul de munca sunt discutii foarte fructuoase in legatura cu modalitatea cea mai buna de a pune in practica un proiect. Destul de tensionati miercuri si joi, mai ales daca de ei depinde o lucrare. Sunt in forma vineri si sambata, se pot distra alaturi de prieteni si isi incarca bateriile.

Horoscop Pesti – luni si marti conteaza foarte mult pe o persoana foarte apropiata, sunt foarte atenti la omul de langa ei. Miercuri si joi fac investigatii si descopera ceva ce le-a scapat in raport cu cineva. Inteleg care este miza altor persoane si invata sa invata sa aiba mai mult tact. In weekend au multe de rezolvat, sarcini care pot tine de familie si multe drumuri.

Autor