32 de persoane, duse la audieri, intr-un dosar de trafic de droguri.Peste 50 kg de canabis, confiscate

Politistii au facut, joi, 31 de perchezitii domiciliare in judetele Valcea, Ilfov, Giurgiu si in Bucuresti, iar 32 de persoane care faceau parte dintr-un grup de trafic de droguri au fost duse la audieri. In ultimul an, politistii au confiscat de la aceasta grupare 60 de kilograme de droguri.

Potrivit unui cominicat al IGPR, politistii au facut joi dimineata 31 de perchezitii domiciliare in judetele Valcea, Ilfov, Giurgiu si in Bucuresti, iar 32 de persoane banuite ca fac parte dintr-un grup infractional organizat au fost duse la audieri.

Din locuintele perchezitionate au fost ridicate 500 de grame de fragmente vegetale, 150 grame praf alb, peste 10.000 de lei, 600 de dolari, 240 de euro, doua hartii de 50 de euro posibil falsi, 55 de telefoane mobile, 34 de cartele SIM, 26 de carduri bancare, laptopuri, tablete, stick-uri si carduri de memorie, cantare, grindere, inscrisuri si documente bancare.

De asemenea, a fost instituit sechestru asigurator pe 6 autoturisme de lux.

Potrivit politistilor, in primavara anului 2019, un barbat de 39 de ani, din judetul Ilfov, ar fi constituit un grup infractional, in vederea traficului de droguri, grup la care au aderat mai multe persoane.

„Pe perioada documentarii activitatii infractionale desfasurate de acest grup, s-a reusit capturarea a aproximativ 59 kg. de cannabis si 1 kg. de cocaina. De asemenea, au fost descoperite 80 de conturi bancare, deschise in diferite state europene, in care au fost virate aproximativ 2,6 milioane de euro, bani ce ar fi provenit din comiterea de infractiuni”, se arata in comunicat.

Cercetarile sunt continuate fata de 35 de persoane pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic international de droguri, frauda informatica si spalare de bani.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.