De ce nu merge Vulpita sa-si viziteze fetita. Veronica a spus tot. Motivul pentru care nu vrea sa plece la Blagesti

Vulpita, Veronica Stegaru, nu si-a mai vazut fetita, desi au trecut cateva luni bune, iar motivul acum a spus si care este motivul. “Vedeta” de la Antena 1 ascunde un motiv dureros.

Veronica nu si-a mai vazut copila de luni bune

Vulpita apare mereu vesela la tv si multi s-au intreabat de ce nu-si viziteaza copila de cand a venit in Bucuresti.

Aproape toti telespectatorii si internautii spun ca Veronica Stegaru este o mama iresponsabila si nu isi iubeste fetita. Maria este o dulceata de fetita de aproape trei anisori care are nevoie de ambii parinti mai mult ca oricand.

Socrii nu o lasa pe Veronica sa intre in casa

Cei doi soti Stegaru au fost luat luati val si chiar se cred mari vedete. Se pare ca totusi au trimis bani acasa pentru cresterea micutei, dar asta nu inlocuieste dragostea parinteasca de care are nevoie copila.

Veronica a spus in sfarsit de ce nu isi viziteaza fetita. Copila seafla in ingrijirea bunicilor paterni la Blagesti.

Citeste si articolul :   Ce s-a intamplat de fapt cu Vulpita si cu Viorel cand au fost la Barlad! Imaginile care nu au fost aratate la tv

Vulpita si socrii nu au o relatia buna si incat nu ii dau voie sa isi vada fata, cel putin asa zice ea.

Veronica a spus ca a incercat sa o contacteze si a reusit sa vorbeasca doar la telefon, dar ca bunicii paterni ai Mariei nu o au la suflet pe femeie dupa ce si-a facut de ras familia la Acces direct.

Fetita vulpitei

Veronica a postat numeroase poze pe Facebook cu fetita si spune ca ii este dor de ea. O alinta ”papusica mea”, insa nu merge la Blagesti din cauza parintilor lui Viorel. Surse apropiate familiei celor doi spun ca fata plange foarte des si o striga pe mama ei, dar bunicii sunt neclintiti in decizia lor.

Autor