Vulpita a luat o decizie fara precedent. Ce face la Vaslui

Telenovela Vulpita si Viorel s-a incheiat? Veronica s-a hotarat sa lase lumina reflectoarelor si a plecat acasa la parinti, in localitatea Blagesti.

Ce hotarare a luat Veronica dupa ce a plecat de langa Viorel.

Vulpita a renuntat la Viorel, dar si la emisiunea de la Antena 1. Tanara a reusit  sa atraga atentia multor persoane publice care au ajutat-o sa-si faca un rost, a lansat si  cateva piese care au stat perioade bune in trending pe YouTube. Desi avea o noua viata in capitala,Vulpita a renuntat la tot.

Veronica isi doreste sa fie alaturi de cei dragi si nu mai vrea sa vina in Bucuresti.

Publicitate

Dupa ce a anuntat ca pleaca, Veronica si-a facut bagajul si a plecat la Blagesti, la casa parinteasca. Vulpita a fost primita cu multa caldura de familia sa. Veronica si mama ei si-au vopsit parul. Cele doua sunt foarte multumite de rezultat

Tanara a mers sa-si viziteze fetita care se afla in ingrijirea bunicilor paterni. Vulpita a postat o fotografie cu ea si fetita, pe retelele de socializare.

Citeste si articolul :   Cine este Dragos Padeanu, tanarul care i-a impresionat pe jurati cu vocea sa

Comentariile au aparut imediat. Unii internauti au taxat-o pe Veronica, altii au incurajat-o

“Ai grija de ea si de tine 🙏 ” a scris o internauta. “Veronica, cade casa pe voi si va mananca serpi si va arde de vopsit parul e si ma-sa la fel ca Veronica, de copil ai uitat rusine mincinoasa satului”, a fost comentariul altei persoane.

“Sa ai grija de fetita ta sa va ajute Dumnezeu si nu mai lua inseama ce spun uni oameni sunt curioasa cum ti-a iesit parul oricum esti frumoasa oricum ai arta😍😍😘❤️♥️”, a incurajat-o alta internauta.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.