Ce s-a intamplat dupa prima aparitie a Andreei Berecleanu la Kanal D. Pana si vedeta a fost luata prin surprindere

Dupa demisia de la Antena 1, unde a lucrat timp de 17 ani, Andreea Berecleanu se intoarce la televizor, de data aceasta la Kanal D impreuna cu fiica sa. Aceasta si-a anuntat pe Facebook, saptamana trecuta, aparitia la TV pentru prima oara dupa ce a demisionat de la Observatorul de la Antena 1.

Andreea Berecleanu si fiica sa, Eva au venit la emisiunea „Teo Show” pentru un interviu. Surpriza a fost audienta pe care a avut-o, ”Am fost peste Pro si Antena”.

Acela a fost momentul in care a observat ca interviul a avut audiente mai mari decat canalele Pro TV si Antena 1. Declaratia a fost urmatoarea:

”Am stat ieri la birou si m-am uitat pe laptop la interviul inregistrat pentru Teo Show. Am zambit non stop. Imi e drag de normalitate, de emisiuni cu prezentatori destepti si carismatici. De invitati cu bun simt si care sa transmita onest un mesaj. Publicul merita asta! Astazi am primit si audientele pe segmentul de 15 minute in care s-a difuzat interviul. Am fost peste Pro si Antena. Le multumesc celor care au ales sa ne priveasca! Bravo, Madalina Lambrinoc! Bravo, Teo Show!”

Andreea Berecleanu impreuna cu Eva au vorbit despre planurile lor de viitor. Despre cum zilele si programul difera de la o zi la alta. Atat timp cat are „grija” de clientii sai pe partea de comunicare, Andreea isi poate face singura programul.

Citeste si articolul :   Firea, acuzatii grave dupa alegeri: "Cetatenii, chinuiti intentionat"

”Zilele nu seamana intre ele. Pot sa vin la birou la 8, la 9 foarte rar la 10. Avem foarte multa treaba pe partea de comunicare, nu doar cu clinica si in ceea ce il priveste pe doctorul Constantin Stan, este vorba despre toti clientii mei pe vremea de comunicare. Clientii mei de 7 sau 8 ani. (…) Eva s-a intors pe 15 martie si o sa mai fie pana in toamna acasa. In perioada asta am aflat foarte multe lucruri despre Eva pe care nu am avut timp sa le descopar.

Ea e plecata de doi ani si jumatate la Londra. O vizitam, dar parca nu apucam sa povestim. Acum am avut tot timpul din lume”, a spus Andreea.

Evei ii plac copiii si, se pare, ca isi doreste sa isi intemeieze o familie, dar peste ceva timp.

“Peste 10 ani as vrea sa am primul copil, de ce nu? Imi plac copiii, nu conteaza daca va fi baiat sau fata. M-as bucura sa am o familie, dar momentan vreau sa ma ocup de arta, de ce imi place mai mult”.

Autor