Viorica din Clejani, primele detalii in cazul Margheritei

Luni, Viorica de la Clejani a oferit primele detalii in ceea ce priveste cazul fiicei sale, Margherita. Aceasta a fost prinsa sub influenta drogurilor la volan de catre politie.

Margherita a spus ca in ”lumea de artist” in care traieste ea, consumul de droguri este ceva obisnuit, ”oamenii fac lucrurile astea”.

”Eu vin dintr-o generatie care n-am auzit de asa ceva si n-am consumat in viata mea. Si pe unde ma duc eu, oamenii fac lucrurile astea, ba! Si oameni cu cap, cu familii, cu copii acasa, oameni in toata firea. Eu nu m-am atins de asa ceva, de unde sa stiu eu, o femeie de la tara, cum si ce sunt astea? Nu stiu.” – a spus Viorica de la Clejani.

”E normal, e firesc” ca fiica ei sa greseasca, a mai spus aceasta.

Publicitate

”Iti dai seama ca eu o hranesc pe Margherita, am incredere in ea. Sa lasam autoritatile sa-si faca treaba. Nu? Ca asa e frumos. Si dupa aia, orice ar fi, cat ar gresi un copil, eu ca parinte trebuie sa-l indrept pe drumul cel bun si sa am grija de el. (…) Sunt mama ei. Daca a gresit … Bai! Care n-a gresit sa dea cu piatra. Toti, o data in viata gresim. E normal, e firesc. Sunt adolescenti.” – a mai spus Viorica.

Viorica din Clejani a sustinut ca a vorbit putin cu Margherita de la incidentul in care politia a prins-o drogata.

Viorica a mai spus: ”N-am apucat, ca nu vreau. M-am consultat cu oameni de specialitate. Indiferent ce ar face un copil, nu trebuie sa iei toporul sa-i dai in cap. Am vorbit foarte putin, incerc sa o indrum pe drumul cel bun. Sa manance, in primul rand.”

Intrebata ce a vorbit cu fiica sa dupa accident, Viorica Din Clejani a spus: ”Ce sa zica? S-a uitat la mine si m-a zis sa stai linistita, ca Dumnezeu e sus”.

Fiica artistilor Viorica si Ionita de la Clejani, Margherita, a ajuns in vizorul politistilor in data de 23 mai, cand aceasta a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Sincai din Capitala.

Se pare ca tanara in varsta de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului astfel lovind un vehicul parcat pe prima banda.

Politisti spun ca au testat-o cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenta in organism a substantelor psihoactive, testul pentru alcoolism fiind negativ.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.