Margherita de la Clejani, dezvaluiri de ultima ora. Artista spune ce a consumat inainte de accident. Stenograma

In dimineata zilei de sambata, Margherita de la Clejani a fost testata pentru substante interzise, in urma accidentului in care a fost implicata. Potriviut informatiilor, tanara impreuna cu tatal sau, Ionita de la Clejani, a ajuns la sediuj Politiei Capitalei.

In urma testului efectuat la IML, rezultatul a fost pozitiv.

Stenograma discutiei dintre Margherita, Ionita si politist

Politist: „Daca era iarba, iesea cannabis”

Publicitate

Ionita: „De ce n-a iesit iarba, au iesit doar pastilele?”

Politist: „Nu a iesit iarba, doar pastilele acestea care nu stiu ce inseamna”

Margherita: „Pastile ce sunt din farmacie.”

Ionita: „Pe tine te intreb, cum faci?”

Margherita: „Eu stiu ca sunt niste pastile din farmacie”

Ionuta: „Spune-mi ce?”

Margherita: ”Cevalcem” (?!?)

Ionita: „OK”.

Margherita de la Clejani, show dupa iesirea de la audieri

Cand a iesit de la audieri, Margherita de la Clejani a raspuns fara noima la intrebarile puse de jurnalisti.

“Toate bune si frumoase… Ce teste sa se faca? Alcool test nu exista, droguri nu exista… Eu ma uitam in oglinda si imi faceam buzele. Nu am avut nici o problema. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine in masina. Am accidentat pur si simplu o masina, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din Romania, eu sunt de la Hollywood”, a declarat Margherita de la Clejani, dupa iesirea din sediul politiei.

Citeste si articolul :   Alerta Extrema: Avertizare trimisa de autoritati pe telefoane

Comunicatul Politiei Capitalei:

„Astazi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Sincai.

Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Sincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulatie.

In urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducatorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzator si gesturile necontrolate i-au determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto si cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenta in organism a substantelor psihoactive, context in care acesta a fost condus la sediul INML in vederea recoltarii probelor biologice.

In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala in conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.