A nascut Dana Rogoz. Prima poza cu bebelusul

Pentru Dana Rogoz, a fost o zi minunat, astazi a nascut pe cel de-al doilea copil al ei si al regizorului Radu Dragomir. Actrita a fost foarte generoasa si a aratat fanilor de pe Facebook prima fotografie cu fetita si a impartasit numele special pe care il va purta. Dana Rogoz a nascut intr-o maternitate privata din Capitala.

dana si fetita

A nascut Dana Rogoz

Publicitate

“Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!” a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Dana Rogoz mai are un baietel de 6 ani

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.