Masuri de siguranta ce trebuie respectate cand iesim la terasa, de la 1 iunie

Masuri de siguranta ce trebuie respectate cand iesim la terasa, de la 1 iunie

Incepand cu 1 iunie putem iesi la terasa daca respectam normele impuse: ni se va masura temperatura la intrarea pe terasa, iar mesele vor fi distantate la doi metri una de alta.

Din 1 iunie putem iesi din nou la terasa, dar numai daca respectam regulile.

Cand ajungem acolo, ni se va lua temperatura. Va trebui sa ne dezinfectam mainile si incaltarile cu aparatele puse la dispozitie la terase.

Reuniunile cu prietenii se pot face doar cu maxim 8 persoane la o masa. Unii proprietari de restaurante spun chiar 4.

„Ii rugam pe oaspetii care vin pe terasele noastre sa poarte masca si manusi. In cazul in care nu vor avea masca si manusi, noi le vom pune la dispozitie”, spune Radu Dumirescu, fondatorul grupului de restaurante Studio Hospitality Concept.

La randul sau, Iulian Constantin, head chef si asociat Zen Sushi, declara: „Sa tina cont de masurile luate de restaurante, sa nu faca fiecare ce crede. Avem in jur de 50 de locuri pe terasa, deci vor fi undeva la 20-25 de locuri maxim. Vom angaja o persoana care va face curatenie dupa fiecare persoana care va intra la baie”.

Citeste si articolul :   Veste trista! Ion Manole a plecat la fiica sa, Madalina Manole. Dumnezeu sa-l odihneasca

Dupa mai mult de doua luni de inactivitate, industria HoReCa iti redeschide treptat portile.

Pe 15 iunie, restaurantele se vor redeschide partial la interior.

In final, la 1 iunie, toate localurile HoReCa ar putea sa fie redeschise daca nu vor exista derapaje majore la numarul imbolnavirilor de COVID-19.

Autor