Fostul manager de la spitalul Tg. Neamt, inregistrat cand ii face avansuri indecente unei voluntare care dorea sa se angajeze ca asistenta. “Alta avea… cu mine de 2-3 ori pe seara”

Florin-Ionut Apostoae, judecat intr-un dosar de coruptie legat de fonduri europene, fiul consilierului judetean Ilie Apostoae, e acuzat de o tanara voluntara ca i-a cerut favoruri sexuale pentru a o angaja. Dupa ce tanara a refuzat, ea a primit o scrisoare anonima de amenintare la domiciliu. Voluntara a facut o plangere la politie si una catre conducerea spitalului, in care povesteste ca acelasi sef i-a cerut 10.000 euro.

Contactat de Libertatea, Apostoae neaga toate acuzatiile aduse de voluntara

– Si ce ma puneti? Sa stau in pozitie? Ce ma puneti sa fac? – Te-as pune de pe-acuma. Asa arata schimbul de replici inregistrat la 5 minute dupa debutul unei discutii legate de posibilitatea ca o asistenta voluntara sa fie angajata la Spitalul Orasenesc Tg. Neamt.

Managerul Florin-Ionut Apostoae i-a raspuns tinerei voluntare cu o replica cu tenta sexuala legata de un posibil examen.
Discutia din vara lui 2019 a continuat in birou, pe care Apostoae l-a considerat locul perfect pentru examen.

“In tot acest timp, el venea pe langa mine, ma mai cuprindea, imi dadea de inteles care ar fi examenul dorit de el”, povesteste femeia hartuita. Au urmat 40 de minute in care medicul i-a povestit tinerei voluntare experientele lui sexuale cu diferite femei, “dandu-mi de inteles, daca nu intelesesem pana atunci!, ce vrea de la mine”.

Acum cateva zile, femeia a scris o plangere pe care a inaintat-o noii conduceri a Spitalului Tg. Neamt.

Plangerea facuta de fosta voluntara catre actuala conducere a spitalului “Eram sunata sa-l insotesc”

Libertatea a obtinut inregistrarea de la angajati din Spitalul Tg. Neamt. Aceleasi surse care i-au conturat, in luna aprilie, portretul lui Florin-Ionut Apostoae. Judecat intr-un dosar de coruptie legat de fonduri europene si avand tatal consilier judetean din partea PSD Neamt, Apostoae a fost, pentru o saptamana, si manager la Piatra Neamt, insa a fost schimbat rapid.

A revenit, apoi, la Tg. Neamt. Ziarul a reusit sa stea de vorba, apoi, si cu voluntara, care a detaliat si descrierile intamplarilor din plangere si continutul inregistrarii venite din spital.

Citeste si articolul :   Tristete fara margini! Fetita romanca din Italia, care s-a stins inecata intr-o piscina, a fost inmormantata: 'Si cerul a plans!'

Insista din ce in ce mai mult, eram sunata si pentru a-l insoti in diverse localitati, spunandu-mi fara “Tg. Neamt si Piatra Neamt, deoarece sunt persoana cunoscuta in judet”

Fragment din plangerea asistentei voluntare catre conducerea spitalului: “Avea orgasm de 2-3 ori pe seara” “Pe discutie se aude de mai multe ori ca eu rad. Va rog sa ma credeti ca era un ras nervos, fortat. Nu stiam cum sa scap mai repede”, spune femeia.

In discutie, Apostoae i-a vorbit doar despre cuceririle lui erotice. Povesteste despre o alta cucerire.

– Dupa care la o luna de zile ne-am reintalnit.

– Da gen nu aveati numere, nu aveati nimic.

– Ba da, dupa am facut rost de numere. Ce faci… Diseara-s singura, vii la mine. M-am dus la ea.
– A avut ea ceva…

– Si-am facut dragoste cu ea. N-a fost ceva… Nu era o frumusete. Dar era o tipa faina. Un corp frumos, nu grasa…

Citeste si articolul :   Medicul Virgil Musta, descoperirea care schimba totul in lupta cu noul virus. Cum reuseste sa isi salveze pacientii

– Da…

Citeste mai multe pe Libertatea

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.