Tragedie in Casa Regala! S-a stins Printesa Maria

Tragedie in Casa Regala. Printesa Maria  a Austriei a decedat la varsta de 32 de ani.

Printesa Maria Petrovna Galitzine a decedat din cauza unui anevrism cardiac. Un purtator de cuvant al Emperor Karl League – organizatie dedicata imparatului Karl I, care a domnit in Austro-Ungaria din 1916 pana in 1918 – a confirmat, de asemenea, vestea.

Maria s-a nascut la Luxemburg si trait o perioada la Moscova, unde a urmat Scoala Germana. Dupa absolvirea studiilor, s-a mutat in Belgia pentru a urma cursurile Colegiului de Arta si Design, dupa care s-a mutat in SUA, la Chicago, apoi la Houston.

S-a casatorit in 2017 cu Rishi Roop Singh, chef in Houston, cu care a avut un fiu in varsta de 2 ani, Maxim.

Statutul regal al Mariei a venit din ambele parti ale familiei sale. Tatal ei este un aristocrat rus, in timp ce mama ei este fiica arhiducelui Rudolf al Austriei, care era fiul cel mai tanar al imparatului Carol I al Austriei si al imparatesei Zita de Bourbon-Parma (ultimii imparati Austria), fiind o descendenta a dinastiei Habsburgice.

Citeste si articolul :   Ana Maria Popescu, reactie dura la adresa ministrului Novak: "Credeam ca ma asteptati cu cecul ala de 5 milioane"

Sora printesei Maria, Tatiana, care traieste si ea in Texas, a spus ca in SUA traieste o viata „normala”. „Viata mea este normala, daca nu suntem invitati la nunti regale”.

Autor