Veste trista, din pacate. Ramon de la Masterchef a pierdut lupta cu boala. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Ramon Chicireanu, fostul concurent Masterchef a pierdut lupta cu o boala grea: cancerul! Din pacate Ramon s-a stins din viata si a lasat in urma sa trei copii si o sotie indurerata. Fostul concurent al emisiunii de la ProTv suferea de cancer limfatic.

A murit Ramon Chicireanu de la Masterchef! Fostul concurent a pierdut lupta cu boala

O multime de romani se mobilizasera sa il ajute pe Ramon sa depaseasca aceasta perioada crunta din viata sa, insa in ciuda eforturilor barbatul nu a reusit sa supravietuiasca. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook Info Iasi si a fost confirmat ulterior de familie.

Ramon

Publicitate

Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zambetul si energia ta! Ne va lipsi optimismul si carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasa lectie de viata – ai luptat cu indarjire si noi am crezut in tine! Stiam ca doar tu poti invinge moartea, stiam ca doar tu poti trece peste o asemenea provocare! Te iubim si iti suntem recunoscatori- ai trecut frumos prin viata si ne-ai atins pe toti cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!

Citeste si articolul :   Vladuta Lupau are COVID: „Din pacate, fac parte dintre cei care...”

Mesajele de condoleante nu mai inceteaza sa curga pe pagina unde a fost facut anuntul trist, scrie huff.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.