Veste trista, din pacate. Ramon de la Masterchef a pierdut lupta cu boala. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Ramon Chicireanu, fostul concurent Masterchef a pierdut lupta cu o boala grea: cancerul! Din pacate Ramon s-a stins din viata si a lasat in urma sa trei copii si o sotie indurerata. Fostul concurent al emisiunii de la ProTv suferea de cancer limfatic.

A murit Ramon Chicireanu de la Masterchef! Fostul concurent a pierdut lupta cu boala

O multime de romani se mobilizasera sa il ajute pe Ramon sa depaseasca aceasta perioada crunta din viata sa, insa in ciuda eforturilor barbatul nu a reusit sa supravietuiasca. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook Info Iasi si a fost confirmat ulterior de familie.

Ramon

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zambetul si energia ta! Ne va lipsi optimismul si carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasa lectie de viata – ai luptat cu indarjire si noi am crezut in tine! Stiam ca doar tu poti invinge moartea, stiam ca doar tu poti trece peste o asemenea provocare! Te iubim si iti suntem recunoscatori- ai trecut frumos prin viata si ne-ai atins pe toti cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!

Citeste si articolul :   A fost iubita lui Traian Basescu? Elena Udrea, rupe tacerea: "Am platit scump"

Mesajele de condoleante nu mai inceteaza sa curga pe pagina unde a fost facut anuntul trist, scrie huff.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.