Mihai Bendeac, infectat cu noul virus: “In decurs de cinci minute aveam toate simptomele”

Mihai Bendeac si-a uluit colegii de la emisiunea de umor cu marturisirea sa. El a spus ca a fost infectat cu coronavirus dupa inmormantarea bunicului sau. Juratul a mai spus ca toata familia sa a fost infectata.

„Prima intrebare pe care o am: Sunt singurul care a avud covid? Singurul? Eu, tata, mama, frati-miu, rude, in prima serie! Mama mea o sa ma omoare ca v-am zis. Exact atunci cand a inceput carantina, eu fusesem la Timisoara cateva zile la rand, dar n-a fost de acolo.

Bunicul meu a murit dupa cateva zile, iar preotul care a fost acolo a fost infectat cu covid. Simptomele au inceput la mama si la taica-miu, apoi la fratele meu. Dupa care, o matusa si un unchi au intrat in spital.

S-a manifestat in functie de varsta. Fratele meu a avut doar tuse. Mama si tata au avut aceleasi simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore.

Ce m-a frapat pe mine e ca eram absolut normal, iar in decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musuclare extrem de puternice, o stare de oboseala si nu mai aveam deloc gust si miros. De aceea am slabit vreo trei, patru kilograme in acele zile”, a spus Mihai Bendeac.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.