Senator PSD: Orban trebuie sa demisioneze, Tataru trebuie sa demisioneze! Acum!

Senatorul PSD Florian Bodog a afirmat ca sporul pentru conditii periculoase in cazul personalului medical nu poate fi acordat. Aceasta pentru ca nu a fost emis nici acum ordinul de declarare a epidemiei in tara noastra. Altfel spus, SARS CoV2 nu exista la noi…

“Ministerul Sanatatii nu a emis NICIODATA ordinul de declarare a epidemiei in Romania! Spitalele sunt in haos!

Ministrul Sanatatii minte!

In urma discutiilor avute cu lideri ai Sanitas din tara, dar si cu manageri de spitale, am aflat ca spitalele au transmis atat catre minister cat si catre CNAS solicitari pentru plata personalului – ma refer la stimulentul de risc – insa ministerul nu a alocat banii!

Publicitate

Publicitate

Mult mai grav si mai iresponsabil este insa ca nici sporul pentru conditii periculoase nu poate fi acordat, conform HG 153/2018!!! Pentru ca, iar asta e MONSTRUOS, ministerul Sanatatii nu a emis NICI ACUM ordinul de declarare a epidemiei in tara noastra! Suntem in 14 Mai, ultima zi din starea de urgenta, iar Ministerul Sanatatii nu a fost in stare sa emita acest act fundamental.

Citeste si articolul :   Un membru fondator al USR isi da demisia: "O sa ajung sa-mi fie greata"

Nu mai e de joaca, nu mai e cu scuze sau “artificii”: Orban trebuie sa demisioneze, Tataru trebuie sa demisioneze! Acum!”, a scris senatorul PSD pe pagina sa de Facebook

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.