In prima zi de relaxare, protest in Piata Victoriei, sustinut de persoane care cer imunizare naturala si de antivaccinisti

Peste 100 de persoane s-au adunat vineri seara in Piata Victoriei pentru a protesta. Scopul protestului nu este clar, insa a fost promovat intens pe Facebook de pagina Frontul Civic Unit, care militeaza pentru imunizare naturala, si de mai multi oameni care se declara impotriva vaccinurilor.

Pe pagina de Facebook a Frontului Civic Unit se afla mesaje precum “Imunizare natuala, NU carantina sociala” sau “Pandemia ne-a aratat ca #toatepartideleaceeasimizeri”. Acestia indeamna ca maine sa se adune si mai multi.

La protest participa Adrian Severin, fost europarlamentar, si Bogdan Stanoevici, candidat la alegerile prezidentiale.

Protestul are loc desi este interzisa organizarea de adunari publice mari pe perioada starii de alerta. Participantii la protest nu poarta nici macar masca.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.