Cum construiesti un patrat mutand un singur bat de chibrit. Multi nu stiu raspunsul

Expertul in trucuri, Richard Wiseman, va arata cum sa mutati un singur chibrit pentru a construi un patrat. Acesta este unul dintre cele mai provocatoare jocuri intelectuale!

Jocul este simplu: luati patru bete de chibrituri, formati un aranjament in forma de cruce, apoi trageti usor unul din bete

Acesta este trucul explicat in videoclip:

Cele mai folosite teste de inteligenta:

Rezolva cele 10 intrebari si testeaza-ti perspicacitatea!

1. Mama Anei are trei copii. Doi dintre ei se numesc Maria si Alexandra. Care este numele celui de-al treilea copil?

2. Care a fost cel mai inalt varf de munte de pe Pamant inainte ca Everestul sa fie cucerit?

3. Doi barbati incearca sa traverseze un rau cu ajutorul unei barci care poate sa transporte o singura persoana. Cu toate acestea, amandoi reusesc sa treaca raul. Cum este posibil?

4. Cu cat iei mai mult, cu atat mai mult ramane. Despre ce este vorba?

Citeste si articolul :   Aplicarea ingrasamintelor la muscate. Cum se hranesc corect pentru a inflori tot anul

5. Am foarte multa mancare, dar niciodata nu o mananc. Ce sunt?

6. Un om de afaceri a cumparat cateva mere cu 5 dolari si apoi a vandut 3 dintre ele. Dupa ceva timp a devenit milionar. Cum este posibil?

7. Un prizonier incearca sa evadeze dintr-o inchisoare care se afla pe o insula, dar nu poate sa inoate. Cu toate acestea, el reuseste in cele din urma, fara sa se foloseasca de nimic. Cum?

8. Un om sta noaptea intr-o camera intunecata, care nu este luminata de lampa, felinar sau bec si nici de lumina lunii. El citeste o carte. Cum este posibil?

9. In drumul meu spre oras am intalnit un barbat si doua femei. Fiecare femeie cara o cusca in care se afla o pisica. Fiecare pisica avea 4 pisicute. Cate picioare se plimbau spre oras?

10. Cine a fost primul? Oul sau gaina?

Autor