Mirela Vaida, in lacrimi la despartirea de Vulpita. S-a terminat telenovela de la Antena 1

Postul Antena 1 a fost sanctionat  pentru mai multe editii ale emisiunii Acces Direct, in care s-au difuzat secvente cu personajele Viorel si Vulpita.

Dupa o lunga telenovela, cu certuri si impacari, cu momente amuzante sau penibile, amanti si amante, povestea Veronicai de la Blagesti ajunge la final. Prezentatoarea Mirela Vaida s-a emotionat cand a fost nevoita sa isi ia adio de la Vulpita.

Vaida, in lacrimi. Si-a luat la revedere de la Vulpita: “Ma apuca si pe mine plansul”

Cand a intrat in platou, sotia lui Viorel Stegaru s-a indreptat rapid spre reporterul emisiunii si i-a sarit in brate, lacrimand. Asistand la moment, Vaida a cedat emotional si ea. “Ti-a fost dor de Doina?! Nu ma face acum, ca ma apuca si pe mine plansul! Deci sa stiti ca acum ne-am apucat toate de bocit, suntem corul bocitoarelor”, a spus Mirela Boureanu-Vaida, cu un nod in gat.

Publicitate

Vulpita, confesiuni despre casatoria cu Viorel: “Nu eram fericita, nu eram pregatita, nu imi placea de el. Aveam nevoie de bani”

Citeste si articolul :   A sosit ziua cea mare. Primele imagini cu Gina Pistol insarcinata. Viitorul tatic a insotit-o la ginecolog

Vulpita Veronica a plans si s-a vaicarit in direct.

Articolul continuă după reclame

Tanara din Blagesti, care face senzatie in mediul online dupa ce s-a aflat ce poveste de viata are si ce scandaluri are cu sotul, a marturisit ca nu il mai vrea pe Viorel. Acum pare ca s-a indragostit de Rafaelo si e dispusa sa faca orice ca sa-l cucereasca.

Cu lacrimi in ochi, Vulpita s-a confesat inca o data in fata Mirelei Vaida. A spus ca nu l-a placut niciodata pe Viorel, dar nu a avut de ales. Avea o situatie financiara precara si nu stia ce sa mai faca pentru a nu mai trai de pe-o zi pe alta.

“Nu prea imi placea de Viorel inca de la inceput. Dar aveam nevoie de bani”, a spus Vulpita la TV. S-a maritat si a facut un copil la o varsta frageda, cand alte fete nici nu concep sa faca asemenea pasi importanti in viata. “Nu prea eram fericita cu el. Nu eram pregatita. Nu prea mi-am dorit sa fac un copil, ca nu stiam ce sa fac, dar nu am avut de ales”, a completat Veronica Stegaru, potrivit wowbiz.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.