Horoscop 9 mai 2020. Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Sfatul zilei- nu va asumati responsabilitatea pentru greselile facute de alte persoane.

Berbec

Activitatile comune cu familia va apropie. Majoritatea planurilor de astazi se vor realiza. Un act de nervozitate poate provoca certuri in relatiile cu prietenii. Astrele va indruma sa faceti sport. Achizitiile costisitoare vor avea succes, cu exceptia bijuteriilor.

Taur

Publicitate

Banii sunt problema principala a zilei la Taur. Cei care se ocupa de problemele de mostenire vor reusi sa castige o suma importanta de bani. Aveti grija cand faceti cumparaturi. Puteti fi inselat – nu dati banii pe lucruri inutile.

Gemeni

Activitatea dvs. fizica nu este la cel mai inalt nivel. Va trebui sa munciti din greu pentru a reusi si a inainta scara carierei. Acest lucru se va dovedi un test de putere. De obicei reusiti tot ce va propuneti, deci nu va dati batuti.

Rac

Ziua ispitelor la raci. Este posibil sa incalcati legea. Nu uitati ca in incercarea de a lovi marele jackpot, principalul lucru este sa va opriti la timp. In caz contrar, datoriile sunt inevitabile. Fiti atenti si nu va faceti griji pentru bani, acestea se vor gasi intotdeauna.

Citeste si articolul :   Taur : Horoscop pentru ianuarie 2021

Leu

Leii sunt mai energici ca niciodata, dar nu va supraestimati capacitatile, nu exagerati totusi cu munca. O zi buna pentru activitati creative si romantice. Atrageti persoane de sex opus datorita magnetismului puternic. Sunteti stapan pe dvs., iar partenerelor le place acest lucru.

Fecioara

Sloganul de astazi pentru Fecioara este: „casa mea este castelul meu”. Cu toate acestea, nu va inchideti in casa. Nu exista dusmani in jurul tau. Ai incredere in ceilalti. Prietenia si cordialitatea dvs. vor ajuta la stabilirea atmosferei. Aveti nevoie si de alte persoane in preajma.

Publicitate

Balanta

Balanta astazi are sansa de a obtine o oferta profitabila in domeniul afacerilor. Poate ca la inceput veti fi confuz, dar nu va grabiti sa o refuzati. Toate lucrurule se vor aseza. Renuntati la cazurile care nu necesita interventia imediata. Este necesar sa va mai si relaxati.

Scorpion

Astazi, Scorpionii sunt in centrul atentiei. Petreceti timp intr-un mod placut cu cei dragi. Simtiti ca se intampla schimbari in jurul vostru. Sunteti depasit de noi conexiuni, dar sunt sanse mari sa reusiti daca eliminati emotiile inutile si actionati prudent si calm.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 octombrie 2022. Gemenii trebuie sa accepte provocarile

Sagetator

Sagetatorii au o zi buna comunicand cu prietenii. Timpul liber va aduce beneficii tuturor. Exista sansa de a va imbunatati putin situatia financiara sau de a va ridica pe scara carierei.

Capricorn

Veti dori sa fiti in centrul evenimentelor. In ciuda detasarii de ceilalti, mai doriti sa fiti la curent cu tot ce se intampla cu acestea. Aveti nevoie de timp pe care sa il petreceti cu cei dragi, totul o sa fie bine in final, aveti rabdare.

Varsator

O perioada destul de fructuoasa. Cu toate acestea, unele semne ale zodiacului astazi vor avea o sansa reala de a-si imbunatati situatia. Problemele nu va vor afecta daca alegeti planul potrivit de actiune, ajungeti la acorduri si intelegere reciproca cu partenerii.

Pesti

O zi buna pentru Pesti pentru a-ti atinge obiectivele personale, dar si cele ce tin de afaceri. Punctul tau cel mai puternic este elocventa. Foloseste-l cu pricepere. In dialog cu oponentul, fii retinut, pastreaza-ti emotiile pentru tine.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.