Horoscop 8 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de vesti bune spre seara

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Astrologul ne prezinta principalele aspecte astrologice ale zilei de vineri. Afla ce se intampla cu zodia ta.

HOROSCOP 8 MAI 2020 BERBEC

Prietenii v-asteapta sa va reluati preocuparile comune, sa va bucurati de libertate, sa faceti sport, o drumetie, dupa 15 mai. Poate-ati descoperit pe net ceva care v-ar ajuta sa va rotunjiti veniturile si sa aveti cu ce sa va ocupati timpul, ca n-o sa mai stati pe loc, acasa.

HOROSCOP 8 MAI 2020 TAUR

Va cauta cineva care vrea sa va-ncercati sansele intr-o relatie si o sa luati pulsul relatiei de la distanta sa stiti la ce sa va asteptati. O sa va conversati doar in retelele de socializare, ca n-aveti cum altfel, deocamdata si o sa puneti la cale o iesire in parc pentru dupa 15.

HOROSCOP 8 MAI 2020 GEMENI

Poate primiti OK-ul pentru o activitate care v-ar scoate dintr-un impas financiar – rascoliti pe-acolo prin e-mailuri sa-l gasiti. Se pare ca v-ati impacat cu o anume situatie, cu o persoana si o sa va repozitionati in cadrul relatiei ca sa va puteti intelege, sa fie armonie in casa.

HOROSCOP 8 MAI 2020 RAC

Poate faceti un pic de miscare pe acasa, iar daca e randul vostru sa faceti piata o sa faceti si 2 pasi pe afara. Faceti o evaluare a banilor din cont sa stiti daca puteti cumpara o casa si-ncepeti cautarile – pe net deocamdata, va faceti o idee si peste o saptamana, doua le puteti viziona pe viu.

Citeste si articolul :   Vesti bune de la Neti Sandu. Unele zodii au parte de castiguri mari

HOROSCOP 8 MAI 2020 LEU

Poate mai faceti cate ceva prin casa sa va simtiti si mai bine, sa sporiti gradul de confort c-o sa stati, probabil, cu inca cineva in casa, dupa 15 mai. Poate va sfatuiti cu niste prieteni, ca sa vedeti ce resurse puneti la bataie ca sa faceti rost de bani, sa cumparati diverse lucruri c-o sa intrati intr-o alta etapa de viata.

HOROSCOP 8 MAI 2020 FECIOARA

Poate-aveti ceva de sarbatorit, e cineva dintre cei cu care locuiti care implineste o varsta, sau si-a gasit jumatatea. Poate-o sa faceti treaba pe-acasa, c-aveti de gand sa lasati totul in ordine c-o s-o luati din loc dupa 15, cand o sa ne putem deplasa cu totii.

HOROSCOP 8 MAI 2020 BALANTA

Poate-i intindeti o mana de ajutor cuiva care e bolnav, sau duce lipsa de niste lucruri si o sa faceti un drum pana la acea persoana si-i lasati la usa, ce-aveti de lasat. Se poate sa gasiti niste obiecte online carora sa le gasiti o intrebuintare la voi acasa si-ncet-incet o sa redecorati interiorul dupa trairile din perioada asta.

Citeste si articolul :   Se intoarce roata pentru doua zodii. Horoscop 20 octombrie, cu Neti Sandu.

HOROSCOP 8 MAI 2020 SCORPION

Se poate sa primiti un cadou, sarbatoriti sau nu ceva, poate va sunt aduse niste produse, alimente bio. Sunt multe lucruri pe care vi le doriti si o sa vorbiti si cu prietenii ca sa faceti rost de ele – pe unele le puteti cumpara de pe online, iar pe altele de la magazine cand o sa fim liberi.

HOROSCOP 8 MAI 2020 SAGETATOR

Poate va mai ocupati de casa, de gradina, amenajati un spatiu de relaxare, de joaca pentru copii si o sa profitati de aerul curat. O sa va asociati cu niste oameni ca sa dati drumul unei situatii care v-ar propulsa in cariera, ati face o alta impresie despre voi unui public anume.

HOROSCOP 8 MAI 2020 CAPRICORN

Poate aveti chef sa gatiti ceva mai special, poate fi si prima oara cand preparati ceva pentru familie – pare sa fie de placere. Se poate sa petreceti mai multe ore in compania copiilor si sa va ocupati si de treburile voastre, mai munciti ceva de-acasa, dereticati, faceti si o cumparatura.

HOROSCOP 8 MAI 2020 VARSATOR

Va pregatiti de o aparitie in lume – intr-o noua prezentare, ca v-a lipsit socializarea si veniti cu idei noi. Poate-aveti de reparat, de construit ceva, mai dati fuga la magazine sa luati materiale ca sa puteti lucra, si o sa iasa ceva de care sa fiti incantati.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vin bani pentru Pesti

HOROSCOP 8 MAI 2020 PESTI

Poate o sa faceti niste activitati practice, jocuri cu copiii, pare sa fie ceva recreativ, dar sa se si invete cate ceva. O s-aveti activitati incitante, poate copiii va scot din zona de confort si o sa faceti tot ce va sta in putinta sa-i ajutati sa treaca si peste saptamana asta de izolare.

O zi frumoasa, tuturor!

Autor