Cele trei zodii protejate de Divinitate pana la final de Mai

In aceasta  luna, fortele superioare vor fi foarte prezente in viata noastra in general. Cu toate acestea, trei zodii sunt privilegiate.

1. Capricorn

Capricornii nu cred de obicei in forte si puteri superioare, ei prefera sa-si puna credinta in ei insisi. Cu toate acestea, acest lucru nu ii va face imuni la recunoastere si sprijin spiritual in luna mai.

Fortele superioare le vor pretui toata munca grea si le vor prezenta adevaratul sens al succesului. In luna mai, Capricornii vor reusi in toate etapele lor si vor fi feriti de orice invidie si energie negativa. Cu cat te dedici mai mult scopurilor tale si crezi ca esti ingrijit, cu atat vei fi mai prosper si mai fericit.

2. Leu

Leii, care adora sa-si sarbatoreasca propriile victorii si isi arata valoarea tuturor celor din jurul lor, vor avea multe motive pentru a sarbatori in luna mai. Fortele superioare le vor fi alaturi si vor face din fiecare zi noua un motiv de sarbatoare. Victoriile lor vor fi unice.

Citeste si articolul :   Despescu: Prin ordonanta militara ar putea fi definit un alt interval orar in care persoanele varstnice pot iesi din locuinte sau ar putea fi prelungit actualul interval

Planurile pe care si le-au facut de ceva timp se vor realiza in sfarsit si se vor deschide usile catre o realitate reinnoita, unde increderea este si mai prezenta si ofera mult mai multa bucurie, securitate si inspiratie. Aceasta este luna ideala pentru toate bucuriile si pentru a defini un an mai bun pentru voi.

3. Balanta

Nativii din zodia Balanta au fost foarte puternici in ultima perioada. In ciuda faptului ca sunt tacuti si introspectivi, ei raman foarte puternici in fata provocarilor, iar acest lucru le va aduce mari binecuvantari in aceasta luna. Fortele superioare le vor ramane alaturi, oferindu-le putere si intelepciune in fiecare zi si sporindu-le oportunitatile de succes.

Calea de urmat va fi foarte clara pentru acesti oameni si initiativele lor de mare succes, in special in viata lor profesionala. Balantele vor castiga recunoasterea pe care o doresc astfel si vor fi bine rasplatite pentru dreptatea si onestitatea lor. E o luna grozava!

Citeste si articolul :   Gestul facut de Pepe, Oana Roman, Adrian Mitoseru, Mara Banica, Serghei Mizil si Simona Trasca pentru Costin Marculescu

Autor