Horoscop 7 mai 2020. Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Un horoscop detaliat pentru 7 mai pentru fiecare semn zodiacal. Prognoza astrologica se bazeaza pe pozitia lunii si a soarelui pentru ziua curenta.

Berbec

Berbecul afce astazi mai multe greseli decat de obicei, ceea ce duce la stras si la imbolnavire. Dieta dvs. ar trebui sa fie echilibrata, nu trebuie sa abuzati de dulciuri sau de mancare. Sistemul digestiv este foarte usor de dat peste cap. Cu toate acestea, optimismul lor este mai presus decat orice, ceea ce inseamna ca o sa isi revina despul de repede.

Taur

O zi grea pentru Taur. Pot aparea obstacole care impiedica punerea in aplicare a planurilor, mai ales atunci cand ai senzatia ca un final fericit este aproape. Drept urmare, sentimentele de suparare vor predomina asupra lui.

Gemeni

Gemenii trebuie sa fie atenti si sa nu faca exces de alimente: exista riscul unui discomfort. Stabiliti-va dieta si nu mancati alimente picante. O ideea buna este sa va apucati de sport. Creativitatea este destul de redusa, de aceea este recomandat sa acceptati sfaturile celorlalti.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici ne spune care este mantra pentru fiecare zodie.

Rac

Racii vor obtine rezultatul dorit astazi, prin toate mijloacele. Oamenii invidiosi se vor baga in seama cu tine, crezand ca te pot provoca. Actioneaza cu intelepciune pentru a evita barfele.

Leu

O zi este favorabila pentru Lei, nu numai ca isi vor rezolva toate problemele, dar isi vor stabili si noi obiective. Este adevart ca unii dintre ei vor avea nevoie de spijin, dar nu uitati ca sunteti destul de puternici si independenti.

Fecioara

O zi in care acestea au  nevoie de atentie, imbratisari si afectiune mai mult ca niciodata. Bucuria si zambetul lor frumos le vor ajuta sa-si atingi obiectivele.

Balanta

Te asteapta o zi dificila din punct de vedere fizic, va trebui sa muncesti din greu, deoarece s-au acumulat multe lucruri pe care nu le-ai rezolvat. Mizeaza doar pe tine atunci cand iei decizii importante. Increderea in ceilalti nu este o varianta buna azi.

Scorpion

Astazi va fi dificil pentru scorpioni sa isi concentreze energia. Aceasta ii poate impinge pe scorpioni sa faca alegeri nechipziute. Este, in schimb, o zi benefica pentru discutii sincere cu partenerul. Daca incercati sa mintiti veti fi demascat imediat.

Citeste si articolul :   Cele mai inteligente 4 zodii - sunt adevarate genii

Sagetator

Sagetatorul astazi este stapanul vietii. Reuseste in cele mai grele momente, dar pentru propriul beneficiu, este gata sa se foloseasca de oameni. Munca grea si energia pozitiva il vor ajuta in cariera.

Capricorn

Capricornii sunt plini de energie si determinare, dar o anumita agresivitate va juca impotriva lor. Este recomandabil sa directionati acest entuziasm intr-o directie buna. Acestora li se recomanda sa petreaca seara intr-o atmosfera relaxata pentru a evita certurile cu cei dragi.

Varsator

In timpul zilei are sanse de neintelegeri minore pe care nu trebuie sa le puna la suflet. Petreceti ziua in emotii pozitive: implicati in autoeducare, creativitate. Varsatorul reuseste sa triumfe deasupra propriilor slabiciuni. Intuitia azi nu este de partea lor, dar poate asculta sfaturile celor apropiati.

Pesti

Cel mai important lucru de astazi este sa incercati sa nu va suparati pe fleacuri. Incercati sa evitati situatiile de conflict, insistand pe aceasta, tot nu veti realiza nimic. Trebuie, de asemenea, sa va controlati emotiile cand sunteti in preajma familiei.

Autor