Horoscop 3 mai, cu Neti Sandu. Zodia care primeste o veste grozava

Horoscop cu Neti Sandu. Astazi, astrologul vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru zodia ta.

HOROSCOP 3 MAI BERBEC

Poate aveti ceva de sarbatorit si-o sa creati o atmosfera speciala ca sa traiti la maximum momentul, sa-l imortalizati. Poate v-ati gandit deja la niste lucruri pe care le-ati putea face ca sa mai luati niste bani in plus – stand acasa si o s-aveti cu ce sa acoperiti cheltuielile deloc putine.

HOROSCOP 3 MAI TAUR

Publicitate

Se-ncheie o situatie legata de scoala, de examene, de obtinerea unei diplome, un atestat sa se definitiveze un statut. Va lansati intr-o aventura profesionala care va poate aduce succes, mai mult decat credeti si o sa va bucurati de o stare de gratie, ca v-ati depasit potentialul.

HOROSCOP 3 MAI GEMENI

O sa va caute cineva care o sa va spuna cat de mult i-ati lipsit si o sa faca tot posibilul sa fiti impreuna, sa va convinga. Va recompuneti o alta alura, infatisare, poate reconditionati lucruri pe care nu le-ati mai purtat si o sa iesiti la rampa cu alta garderoba de dupa pandemie.

HOROSCOP 3 MAI RAC

Preitenii vor sa petreceti un timp impreuna cand o sa fim in libertate si sa aveti o activitate care sa va aduca satisfactii, profit. O s-aveti o relatie mult imbunatatita cu sefii care se vor plia si ei pe dorintele voastre si o sa colaborati la proiectele noii perioade – chiar si de-acasa.
HOROSCOP 3 MAI LEU

Citeste si articolul :   Vesti bune de la Neti Sandu. Horoscop 8 iunie 2020

Or sa va coopteze membrii unei organizaii sa puneti si voi umarul, sa contribuiti cu ceva, oricat de putin la o cauza nobila si n-o sa ezitati. Se poate sa iesiti in evidenta prin ceva care sa se bucure de succes si va lua amploare cat de curand, c-o sa va puteti misca altfel si interactiona cu oamenii.

HOROSCOP 3 MAI FECIOARA

Poate o sa inaugurati un foisor, un spatiu proaspat amenajat de care sa va bucurati cu toata familia, faceti o tratatie. O sa vedeti cine se gandeste la voi – concret si va trimite nu numai un semn de viata, ci si un cadou – niste produse, poate fi si ceva util, pot fi si niste bani, la o adica.

Publicitate

HOROSCOP 3 MAI BALANTA

Poate ati ales deja o destinatie de plecat pe undeva dupa izolare si o sa va intalniti acolo cu prietenii. Poate faceti un consiliu de familie ca sa va plasati banii in ceva de care sa se bucure toti ai vostri si sa faceti sa fie cat mai convenabil acasa, poate va luati si-o masina.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Reusite mari pentru trei zodii

HOROSCOP 3 MAI SCORPION

O sa apara cineva hotarat sa va ia pe sus, ma rog in video intr-o relatie si aveti timp sa va dumiriti pana o sa va-ntalniti in carne si oase. O sa va si odihniti, mai stati de vorba si cu cei cu care nu va puteti vedea deocamdata si poate va vin idei despre activitatile pe care le-ati putea avea in comun.

HOROSCOP 3 MAI SAGETATOR

Pareti deschisi unei relatii, mai ales dupa o perioada in care v-ati saturat pana peste cap de singuratate, de izolare. Familia are nevoie de voi mai mult ca oricand si o sa aveti resurse sa raspundeti cerintelor, deloc putine, dar nu sunt nici lucruri imposibile, ci va sunt la indemana.

HOROSCOP 3 MAI CAPRICORN

Poate o sa le dedicati mai multe ore copiilor si cu ocazia asta faceti si voi miscare, poate mai gasiti si altceva de invatat impreuna. Sunt niste preocupari casnice care-or sa va dezmorteasca, si pe ai vostri la fel si chiar trebuie facut ceva ca sa fiti in forma cand o sa ne reluam viata obisnuita.

HOROSCOP 3 MAI VARSATOR

E loc liber acolo in inima voastra si poate-o sa prelungiti conversatiile cu cineva cu care chiar rezonati frumos, sufleteste. Se pare c-ati reamenajat altfel pe acasa si aveti mai mult spatiu de lucru, de relax, o sa fie mai aerisit, c-o sa eliminati lucrurile de prisos pe care sa le dati altora.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 iunie 2021. Sagetatorul va primi o oferta promitatoare

HOROSCOP 3 MAI PESTI

Poate or sa v-aduca rudele apropiate, prietenii, acele bucurii de care aveti nevoie si nu va mai trebui sa iesiti din casa. Or sa va caute niste oameni care vor sa contribuiti cu idei, cu mana de lucru la ceva care se afla la-nceput de drum, poate fi ceva experimental si care sa va incite.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.