Marcel Vela, mesaj uluitor: Sunt un umil ministru trecator prin functie.

Marcel Vela scrie despre interventiile in care angajatii MAI au iesit din tipare, mentionand politisti care au dus cozonaci batranilor sau angajati ISU care au ajutat la nasterea unui copil: „Sunt un umil ministru trecator prin aceasta functie, institutia MAI trebuie sa ramana o institutie de elita.

“Ce inseamna pentru voi o stire pozitiva?

Incep eu.

Pentru mine, o stire pozitiva inseamna o stire care poate inspira, care poate schimba starea noastra in bine chiar si pentru cateva secunde.

Publicitate

Stiu, de multe ori, stirea pozitiva nu are atat de multa priza la public, dar, poate ce o sa gasiti in randurile de mai jos o sa va faca ziua mai frumoasa.

Saptamana ce tocmai s-a incheiat, mi-a oferit onoarea de a ma inclina cu multumiri in fata colegilor mei din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care au depasit granitele atributiilor de serviciu si au iesit din tiparul profesional facand acte demne de tot respectul si admiratia noastra.

M-am bucurat ca am avut ocazia si sansa sa cunosc politisti, jandarmi, pompieri, oameni minunati pentru care nu este vorba doar despre un job, ci este vorba despre vocatie!

Citeste si articolul :   Alerta METEO. Vremea se schimba radical.

Acesti eroi, fie ca vorbim despre politisti, jandarmi, pompieri, cadre medicale, militari, merita din plin toata aprecierea noastra!

Daca nu ar fi fost atat de prezenti si activi, devotati si dedicati meseriei pe care o au, cu siguranta am fi resimtit mai dur efectele provocate de acest inamic invizibil si atat de agresiv.

Patriotismul nu este doar un cuvant, ci este o stare! Sanatatea, aceasta bucurie a vietii de care trebuie sa avem grija, se datoreaza si dumneavoastra, dragi colegi!

Impartasesc cu dumneavoastra de aceasta data doar patru momente (ar fi un text prea lung sa le enumar pe toate) dar candva, intr-o alta ocazie o voi face.

Ouale rosii sunt un simbol al Pastelui, ele poarta un mesaj spiritual, o doza a credintei si au fost un simbol al increderii intr-un altfel de viitor, departe de aceasta pandemie. Ne-au facut sa privim cu optimism si sa ne gandim ca o sa trecem cu bine si peste aceasta incercare.

Colegii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad au vopsit si au donat oua rosii unor persoane aflate intr-un centru de carantina.

Citeste si articolul :   Alerta METEO imediata. ANM anunta cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina. Judetele vizate

Prin gestul lor au dus mai departe speranta.

Va multumesc!

Colegii din cadrul ISU Suceava si ISU Bistrita Nasaud au asistat la nasterea unui baietel perfect sanatos din localitatea suceveana Siminicea.

Felicitari baieti! Felicitari Lucian, Tudor si Ciprian!

Noi luptam impotriva mortii si voi ati facut un gest extraordinar, aducand pe lume o viata.
Un gest de o noblete incredibila vine si din partea colegei noastre Mihaela, din cadrul ITPF Timisoara. Ea a dus alimente traditionale de Paste copiilor dintr-un orfelinat din Arad care se afla in carantina.

Mii de multumiri! Cuvintele sunt putine pentru a descrie un astfel de gest.

Colegele noastre, Ramona si Lacramioara, din cadrul IPJ Bacau, au facut cozonaci pe care i-au daruit batranilor singuri din comuna Sarata.

Ne faceti cinste! Va multumim! Nu exista suficiente cuvinte de multumire pentru gestul vostru.

In incheierea acestui mesaj lung, am un singur lucru de spus:

Eu sunt un umil ministru, trecator prin aceasta functie, dar institutia Ministerului Afacerilor Interne trebuie sa ramana o institutie de elita, indiferent de cum se numeste ministrul, secretarii de stat, inspectorii generali, inspectorii sefi, directorii etc.

Citeste si articolul :   Adultii pot avea simptome ale Covid-19 asemanatoare cu cele ale sindromului inflamator multisistem

Cu multa speranta in viitor si in dumneavoastra, urez astazi La Multi Ani de Ziua Nationala a Tineretului tuturor tinerilor.
Viitorul este al vostru!”, a scris ministrul pe pegina sa de Facebook

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.