Laura Codruta Kovesi s-a mutat cu iubitul! Acesta nu o scapa nicio secunda din ochi!

Au trecut patru luni de cand Laura Codruta Kovesi a fost numita in fruntea Parchetului European de la Bruxelles. Prin intermediul noii sale funtii, ea a organiza activitatea EPPO si in va reprezenta in contactele si institutiile UE, statele membre si tarile terte.

Procuroarea-sefa la nivel european va fi asistata de doi adjuncti si va prezida colegiul procurorilor, care va fi responsabil de definirea regulamentului intern, dar si a strategiei pe termen scurt si lung. Numirea Laurei Codruta Kovesi a fost indelung dezbatuta, tinand cont ca Romania a fost prima tara care nu a sustinut candidatura acesteia.

Iubitul Laurei Codruta Kovesi nu o paraseste o clipa. Cum arata noua ei viata

Daca pe plan profesional procuroarea este apreciata de unii si indelung contestata de altii, putini sunt cei care cunosc amanunte personale din viata acesteia. Extrem de discreta, Laura a fost casatorita din 2002 pana in 2007 cu Eduard Kovesi, un om de afaceri din Sibiu, care a avut probleme cu justitia, fiind anchetat, iar mai apoi achitat pentru dare de mita. Divortul celor doi ar fi avut la baza refuzul acesteia de a face un copil.

Timp de zece ani nu s-a mai stiut nimic despre viata personala a fostei sefe de la DNA. Recent, au aparut informatii conform carora Laura ar avea o relatie serioasa cu cel care se ocupa de paza si protectia sa, un ofiter SPP alaturi de care apare in toate deplasarile si iesirile publice.

Citeste si articolul :   Ce inseamna prelungirea starii de urgenta! Vor fi restranse drepturi precum: libera circulatie, dreptul la viata privata sau libertatea economica

laura si iubitul

Conform informatiilor obtinute, Laura Codruta Kovesi s-a mutat intr-un apartament luxos in Bruxelles. Nu singura, ci chiar alaturi de iubitul sau. In aceasta perioada de pandemie, procuroarea nu a stat acasa, ci a mers zi de zi la Parchetul European, acolo unde lucreaza de zor la formarea unei echipe, dar si la dosarele pe care le are in curs de cercetare.

Citeste mai multe pe impact.ro

Autor