Grecia zguduita de un cutremur puternic. Au urmat doua replici puternice si a fost resimtit si in alte 3 tari

Cutremur cu magnitudinea 6.5 in zona Insulei Creta. Astazi 2 Mai , la ora 15:51:08 (ora locala a Romaniei), s-a produs in insula Creta din Grecia un cutremur destul de puternic avand  magnitudinea de 6,5 grade.

Pamantul s-a zguduit in apropiere de insula Creta. Pana in acest moment nu au fost raportate victime de catre autoritati. Cutremurul a fost insa resimtit si in Turcia, Egipt si Libia.

seism

Cele mai apropiate orase de epicentru sunt Atena (468 km), Irakleion (147 km), Agios Nikolaos (124 km) si Ierapetra (105 km), potrivit datelor publicate de Institutul de Geofizica elen.

Publicitate

Seismul s-a produs la o adâncime de 10 kilometri.

Seismul a fost urmat de doua replici puternice. Prima a avut magnitudinea de 5,3 si s-a produs la ora locala 16:33, iar a doua a fost de 4,7 si a avut loc la ora 16:45.

Presa din Grecia relateaza ca inca nu au fost anuntate persoane ranite sau pagube.

Primul mare cutremur resimtit de Grecia in aces an avut loc la 30 ianuarie si a avut o intensitate de 5,3 grade pe scara Richter.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.