Veste buna! Un bebelus de numai 17 saptamani este cel mai tanar pacient care a invins temutul coronavirus. Acesta a luat infectia de la mama sa, diagnosticata cu covid-19.

Cel mai mic luptator cu coronavirus. Un bebelus de numai 17 saptamani a trecut cu bine peste infectie

Bebelusul infectat cu noul tip de coronavirus a venit pe lume intr-un spital din Wuhan, dupa ce mama lui a fost infectata.

Fetita a fost fost depistata cu coronavirus in spitalul de pediatrie din Wuhan, la scurt timp dupa nastere. Vestea buna este ca micuta s-a recuperat fara niciun fel de medicament, iar acum este acasa. Medicii au descoperit ca fetita Xiao Xiao avea infectia in sistemul respirator si cateva probleme miocardice minore.

Pentru ca simptomele erau blande, nu avea dificultati in a respira, nu tusea si nu avea febra, medicii au luat hotararea sa lase organismul sa lupte singur.

Publicitate

Daca Xiao Xiao este cel mai tanar pacient care a invins coronavirus, cel mai in varsta este o femeie de 96 de ani, care dupa ingrijiri intensive de trei zile a plecat acasa sanatoasa., scrie protv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.