Veste trista, din pacate! Este vorba despre Horia Moculescu, transportat de urgenta la spital

Compozitorul celebru, Horia Moculescu, transportat la spital dupa ce a avut simptome asociate coronavirusului.

Horia Moculescu a fost internat la Spitalul Floreasca, fiind suspect de noul virus. Celebrul compozitor are in continuare simptome specifice coronavirusului, fiind astfel transportat la spital pentru a fi testat. Rezultatele vor ajunge in cursul zilei de azi.

Din pacate, acum 2 ani s-a mai confruntat cu cateva probleme medicale, este vorba despre operatia cumplita la picior.

Horia Moculescu, in varsta de 83 de ani,  a ajuns pe mainile medicilor cu febra si alte simptome asociate noului virus.

Publicitate

Artistul a stat numai in casa de cand a inceput pandemia. Este ingrijorator ca vestitul compozitor mai are si o boala pulmonara, cu care se confrunta de ceva timp.

Publicitate

“Sunt o tinta, am peste 80 de ani, deci 83 de ani, am un BPOC (n.r. Boala Obstructiv Pulmonara Cronica) o boala de plamani dobandita cu incredere si entuaziasm dupa 40 de ani de fumat. Asta scrie in prospectul bolii. Ataca oamenii in varsta”, a spus Horia Moculescu.

Citeste si articolul :   Zi neagra in Spania. Numarul deceselor cauzate COVID-19 a crescut cu 30% in 24 de ore. 10% dintre medici sunt contaminati

Horia Moculescu, nascut pe 18 martie 1937, in Ramnicu-Valcea, este compozitor, pianist, interpret vocal,  moderator si creator de programe TV.

Este membru al Uniunii Compozitorilor din Romania. A luat peste 200 premii si a compus aproximativ 500 melodii. A fost,de altfel, realizatorul emisiunii de televiziune “Atentie, se canta!”, la TVR 2. A publicat cartea “Doar atat mi-am amintit”, in 2011, la Editura KULLUSYS.

 

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.