Raed Arafat, anunt de ultima ora! Se redeschid frizeriile si saloanele de cosmetice dupa noi reguli. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a spus ca  fizeriile si saloanele de infrumusetare vor fi redeschise in Romania, dupa data de 15 mai. Seful DSU a declarat, la Antena 3, ca acestea vor functiona dupa anumite reguli.

„Ai nevoie de masuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetica. Nu poti nelimitat sa le tii inchise, trebuie sa-si reia activitatea, dar sub o forma noua. Posibil ca nu vor avea zona de asteptare, trebuie sa te programezi, te duci direct la programare, stii ca esti asteptat.

Ai intarziat, vine altul in locul tau, nu stai si astepti acolo. Te duci si te plimbi pe strada o jumatate de ora si te intorci, nu stai acolo. Zona de asteptare va deveni una sensibila, va trebui sa nu mai existe temporar.

Trebuie sa se inteleaga ca ne gandim cu colegii specialisti la acest domeniu, la masuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie sa fie luate ca masuri compensatorii la masurile de relaxare”, a spus Raed Arafat.

Totodata Arafat indeamna romanii sa isi faca vacantele in tara:

”Vacantele de anul acesta vor fi adaptate. Nu stiu cand, dar vor fi cu masuri compensatorii. Lumea trebuie sa isi calculeze sa isi faca vacanta in Romania. E mult mai usos sa eviti lucrurile rele. Doi, e un sprijin pentru turimsul nostru.

Vacanta nu va incepe de 1 mai. Dupa 15 mai se vor anunta masurile si vedem unde tintim. E prea devremre sa va spun ceva. Multe din lucrurile spuse sunt luate cu multa precautie.

Noi nu putem sa dam raspuns la orice. Conteaza totul de evolutie. Daca la vara vedem ca e ok, atunci avem curajul sa spunem ca anumite evenimente se pot desfasura. E un an total atipic. Neversea si Untold nu vor avea loc. Era important pentru ei sa stie. Mai bine sa amani sau sa scapi un an decat sa investesti prost banii.”

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.