HORIA MOCULESCU a aflat rezultatul testarii pentru noul virus din China. Primele declaratii

Horia Moculescu, in varsta de 83 de ani, a acuzat simptome specifice COVID-19 si a fost dus de urgenta miercuri la Spitalul Floresca.

Horia Moculescu a fumat timp de 40 de ani, motivul pentru care are serioase probleme la plamani si din cauza acestor probleme, dar si a varstei, se incadreaza la categoria extrem de vulnerabila in fata noului virus.

El a observat ca are simptome specifice infectarii cu noul coronavirus, asa ca s-a dus de urgenta la spital, iar acolo medicii l-au testat. Artistul a primit rezultatul testului astazi, iar din fericire el este negativ.

Moculescu a facut prima declaratie pentru Clik

Publicitate

Articolul continuă după reclame

„Am fost suspect de coronavirus. Am avut toate simptomele specifice, am fost la spital alaltaieri si am facut trei teste care au iesit negative. Iar al patrulea la Cantacuzino, a venit rezultatul acum si e tot negativ. Acum sunt acasa, sunt bine.”, a spus Horia Moculescu.

Compozitorul sufera de Boala Obstructiv Pulmonara Cronica, motiv pentru care are tuse cronica, bronsita acuta si oboseala. Tusea seaca, impreuna cu febra si durerile musculare sunt primele si cele mai importante simptome ale infectarii cu noul coronavirus.

Citeste si articolul :   Orasul din Romania care a scapat complet de noul virus. Acum e inclus in topul celor mai sigure destinatii europene

Cetatenii care au astfel de simptome sunt indemnati sa sune medicul de familie, evitand deplasarea la Urgente, pentru ca ar putea infecta alti oameni.

Vezi si Cum iti poti da seama daca ai fost infectat cu coronavirus. Lista completa a simptomelor descoperite

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.