Protocoale noi Wizz Air: Pasagerii obligati sa poarte masti in timpul zborurilor

Pasagerii Wizz Air sunt obligati sa poarte masti in timpul zborurilor, vor primi servetele de igienizare, iar acolo unde va fi posibil vor pastra locuri libere in avion. Compania aeriana recomanda check-in si achizitiile online.Wizz Air anunta ca introduce noi protocoale pentru a asigura sanatatea pasagerilor si a echipajului si pentru a sprijini distantarea fizica in timpul imbarcarii si curatenia sporita la bord.

Ca parte a masurilor de protectie a sanatatii clientilor si a echipajului, pasagerii ar trebui sa faca check-in si sa efectueze orice achizitii de servicii online, cum ar fi plata pentru bagaje suplimentare, pentru a reduce interactiunea neesentiala la aeroport. Utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor – acolo unde sunt disponibile – si verificarea rapida de securitate pe aeroporturi sunt recomandate cu tarie de catre compania aeriana pentru a creste si mai mult distantarea fizica in etapa premergatoare imbarcarii. In incercarea de a limita raspandirea posibilelor infectii, pasagerii sunt rugati sa adopte noile reguli de distantare fizica atat in timpul imbarcarii, cat si al debarcarii.

Desi filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtreaza 99,7% dintre virusurile si bacteriile din aerul din cabina, echipajul, precum si pasagerii vor avea obligatia sa poarte masti pe tot parcursul zborului.Echipajul de cabina va distribui servetele de igienizare fiecarui pasager, in timp ce eliminarea revistelor de la bord si incurajarea platii cu mijloace contactless in timpul cumparaturilor la bord sunt masuri introduse pentru minimizarea contactului fizic.Pe zborurile unde gradul de incarcare permite, echipajul va supraveghea distantarea locurilor intre pasageri.

„Sanatatea si binele pasagerilor si a echipajului au fost intotdeauna de o importanta maxima pentru Wizz Air. Pe masura ce primim din ce in ce mai multi pasageri pe zborurile noastre si extindem operatiunile noastre, masurile de protectie pe care le implementam vor asigura cele mai bune conditii sanitare posibile.

Publicitate

Incurajam clientii sa vizioneze noul nostru videoclip pentru mai multe detalii despre noile masuri de securitate si sanatate. Credem ca noul protocol de sanatate al Wizz Air ii va ajuta pe pasageri sa se simta mai linistiti atunci cand calatoresc cu noi, in timp ce noi continuam sa raspundem nevoilor clientilor nostri, acum cu masuri de igiena imbunatatite”, spune Varadi József, CEO al Wizz Air.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.