Olguta Vasilescu, in doliu. S-a stins un Mare Om: “A fost un om minunat….. Fostul ministru face acuzatii grave la adresa medicilor

Profesorul universitar doctor Ioan Pascuta, specializat in sociologie, a decedat la Timisoara.

Olguta Vasilescu este in doliu dupa ce a aflat de decesul lui Ioan Pascuta, conferentiar universitar doctor la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie, Departamentul de Sociologie, cu o cariera universitara de 27 de ani.

ioan pascuta

Fostul ministru al Muncii are un doctorat in Sociologie, obtinut in 2007, pe care l-a obtinut sub indrumarea lui Ioan Pascuta. Luni, Olguta Vasilescu a aflat ca profesorul Pascuta a decedat de la fiul acestuia, Adrian, care a postat pe facebook detalii uluitoate despre ce s-a intamplat la Timisoara.

Publicitate

mesajul postat de Olguta

A decedat profesorul Pascuta: “Oamenii mor cu zile”

„Uneori un minut poate fi decisiv pentru a salva o viata. Joi l-am internat pe tatal meu la Spitalul Municipal. I-a fost recoltata prima proba pentru testul COVID si a fost transferat la Spitalul Judetean. Vineri dimineata a venit rezultatul negativ si i-a fost recoltata a doua proba. Desi starea sa era extrem de grava si necesita interventii si tratamente complexe, procedurile prevad ca pana cand vine cel de-al doilea rezultat pacientii sa fie pastrati in zona galbena. Au trecut 75 de ore de atunci. Tatal meu a decedat. Tot in zona galbena … Proba preluata vineri dimineata inca nu este nici acum analizata!!!! 75 de ore si nici un raspuns!”, a postat Adrian Pascuta.

Articolul continuă după reclame

„Cum este posibil asa ceva?????????? Imi pare foarte rau sa o spun, dar oamenii mor cu zile. Stiu ca o multime de doctori s-au dat peste cap si au facut tot ce era omeneste posibil in conditiile date. Am tot respectul pentru acesti oameni, pentru munca si dedicarea lor. Stiu riscurile la care se expun si eforturile (uneori supraomenesti) pe care le fac.

Citeste si articolul :   Politia este in alerta! Raed Arafat trece prin momente cumplite. Cine este barbatul care l-a amenintat

Stiu insa si persoane care nu au ce cauta in sistemul medical, persoane care isi bat joc de viata noastra si de munca propriilor colegi. Si ramane o intrebare: cate ore sunt necesare in Timisoara pentru a afla rezultatele testului COVID in cazul unui pacient aflat in situatie critica???”, a incheiat Adrian Pascuta. „Sincere condoleante, Adrian! A fost un om minunat si un profesor extarordinar! Dumnezeu sa il odihneasca!”, i-a transmis Olguta Vasilescu fiului indurerat.

CONF. UNIV. DR. IOAN PASCUTA

Conferentiar universitar doctor la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie, Departamentul de Sociologie,  a avut o experienta didactica de 27 ani in mediul universitar.

Cursuri predate:
Sociologie

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.