Raed Arafat: vesti noi pentru saloane si frizerii

Raed Arafat ofera noi informatii despre activitatea din frizerii si saloane. Toti asteptam noutati despre ce companii si servicii vor fi disponibile dupa 15 mai. Aflati din acest articol cum arata programul firmelor dupa 15 mai.

Raed Arafat, secretar de stat al Ministerului Sanatatii, a furnizat informatii despre viziunea sa de cooperare cu autoritatile romane. Prin urmare, au formulat un model al planului de operare al saloanelor dupa ridicarea situatiei de urgenta.

„Ai nevoie de masuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetica. Nu poti nelimitat sa le tii inchise, trebuie sa-si reia activitatea, dar sub o forma noua. Posibil ca nu vor avea zona de asteptare, trebuie sa te programezi, te duci direct la programare, stii ca esti asteptat.

Publicitate

Ai intarziat, vine altul in locul tau, nu stai si astepti acolo. Te duci si te plimbi pe strada o jumatate de ora si te intorci, nu stai acolo. Zona de asteptare va deveni una sensibila, va trebui sa nu mai existe temporar. Trebuie sa se inteleaga ca ne gandim cu colegii specialisti la acest domeniu, la masuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie sa fie luate ca masuri compensatorii la masurile de relaxare”, spune Raed Arafat.

Cu toate ca acest lucru nu este inca clar, pana pe 15 mai nu vor avea loc schimbari.

„Mesajul e clar: pana pe 15 mai nu relaxam nimic. Impresia unora ca gata, am inceput relaxarea, poate avea efecte extrem de grave.

Trebuie sa intelegem ca nu ne permitem luxul de a reveni la ce a fost inainte si nici dupa introducerea masurilor de relaxare graduala nu vom reveni complet la ceea ce era inainte. Trebuie sa convietuim cu virusul si asta va mai dura,”, a mai spus Raed Arafat.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.