Prefectul din Galati, fara masca in timpul unei inspectii: Nu e spatiu pentru activitati cu publicul

Prefectul judetului Galati, c, a postat pe Facebook fotografii in care apare, in timpul unei inspectii, fara masca, desi el conduce Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, institutia care a impus, in premiera nationala, obligativitatea purtarii mastii de protectie.Prefectul judetului Galati, Gabriel Avramescu, si secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Gerge Scarlat, insotiti de conducerea ANIF, au efectuat o inspectie a sistemelor de irigatii din Galati. Actiunea a avut loc sambata si ulterior prefectul a prezentat rezultatele inspectiei pe Facebook.

„In cursul zilei de ieri (sambata-n.r.) am efectuat o vizita in judetul Galati, alaturi de George Scarlat, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si conducerea Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare- Galati. Scopul acestui demers a fost verificarea sistemelor de irigatii, starea reala in care sunt acestea, felul in care se respecta protocoalele incheiate cu utilizatorii sistemelor si mai ales care sunt problemele actuale cu care se confrunta fermierii galateni”, a scris Gabriel Avramescu pe Facebook.

Postarea este insotita de mai multe fotografii in care reprezentantul Guvernului in teritoriu nu poarta masca de protectie, desi este cel care a initiat aceasta masura. In plus, din fotografiile postate pe Facebook reiese faptul ca participantii nu ar respecta recomandarea specialistilor privind distanta de 2 metri intre persoane.Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Gabriel Avramescu se apara si spune ca nu trebuie sa poarte masca pe camp sau in cladiri dezafectate.

„Am fost impreuna cu secretarul de stat George Scarlat si cu conducerea ANIF pe teren sa verificam sistemul de irigatie. Este o poza facuta in spatiul public, pe camp, iar cealalta in care se invoca ca ar fi un spatiu inchis este o statie dezafectata a Federatiei Covurlui. Prin hotararea Comitetului Judetean este vorba despre spatii publice in care se desfasoara activitati, ori acolo era o statie inchisa de la Tudor Vladimirescu. Nu este un spatiu destinat activitatii cu publicul.

Publicitate

Eu de fiecare data cand merg la birou sau cand dau declaratii port masca”, a declarat, pentru MEDIAFAX, prefectul judetului Galati, Gabriel Avramescu.Prefectul Gabriel Avramescu este presedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati, institutie care a impus, in premiera nationala, obligativitatea purtarii mastii de protectie.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.