Horoscop 27 aprilie 2020. Stelele se aliniaza atat pentru dragoste, cat si pentru mici razboaie

Horoscop 27 aprilie 2020. Se anunta o zi cu emotii intense, care vor trece de la o extrema la alta. Stelele se aliniaza atat pentru dragoste, cat si pentru mici razboaie.

Berbec

Berbecul are cateva probleme cu un prieten care spune ca face si nu a facut nimic din ce a spus, de-a lungul timpului. Ar putea fi momentul sa ia o decizie in legatura cu un eveniment care te priveste si pe tine, altfel nu ai nevoie de oameni in viata ta care te dezamagesc zilnic. Discutati cu el si aflati ce se afla in spatele tuturor promisiunilor goale. Nu mai dati „inca o sansa” si nu va temeti sa il dati la o parte din viata voastra. El are nevoie de tine mult mai mult decat ai tu nevoie de ei. Orice scene neplacute de care te temi nu se vor materializa, asa ca nu-ti face griji.

Taur

Publicitate

Taur are senzatia ca trebuie sa faca ceva intr-o privinta, desi nu este treaba lui. S-ar putea sa aveti dreptate. Asculta-ti instinctul si fa ce iti spune sa faci. Daca simti ca ar trebui sa te grabesti intr-o situatie, grabeste-te! Dar daca vrei sa te supui naturii tale mai lente, fa asta. Energia dvs. este probabil sa oscileze inainte si inapoi, dar totul va fi in regula.

Gemeni

Gemenii manifesta o stare de furie, iar acest lucru ii face sa greseasca. Luptele cu persoane din anturajul vostru nu sunt tocmai de dorit, pentru ca tota lumea are prieteni. Evident, prietenii tai te vor sustine, insa daca te certi cu toata lumea s-ar putea sa te trezesti de unul singur. Tine-ti in frau mandria. Incearca sa-ti dai seama cine are dreptate si cine greseste.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 decembrie 2023. Sambata Alba pentru trei zodii

Rac

Racul este deranjat de una din relatiile sale personale. Au fost schimbate cuvinte dure si acum iti doresti sa nu fi spus toate acele lucruri. Daca o scuza te poate salva, fa-o repede. Cu cat intarzii sa admiti ca ai gresit, cu atat vor fi mai mari daunele. Toata lumea face greseli, dar numai oamenii de calitate stiu cand trebuie sa invete din ele.

Leu

In loc sa fii enervat de oamenii care vorbesc astazi, te vei bucura de dezbateri si sa inveti din ce au de spus altii, mai ales ca au multe de spus! Esti intrigat si distrat de punctul lor de vedere si vei avea o explozie de ras vazand cum interpreteaza lucrurile prin propriul filtru special. Incercati insa sa nu radeti de ei. Eul lor este mult mai fragil decat al tau, iar rasul tau nevinovat ar putea suna ca o insulta pentru ei.

Horoscop 27 aprilie 2020 Fecioara
La locul de munca trebuie sa va concentrati mai mult pe procesul decizional si mai putin pe ultimele barfe pe care le raspandesc colegii nemultumiti. Fii serios. Sa aprofundezi modul in care se fac alegerile te va ajuta sa anticipezi care va fi urmatoarea mutare si sa obtii expunere la persoanele mai importante si mai influente din biroul tau. In viata personala, este timpul sa fii sincer cu cineva special. Deschide-te si lasa-l pana la capat in inima ta.

Balanta

Comunicarea dintre tine si o alta persoana se complica. Mesajele text, e-mailurile si chiar mesajele vocale fac o treaba slaba de a transmite ceea ce trebuie sa spui cu adevarat. Actionezi in conformitate cu anumite presupuneri siacestea ar putea fi corecte, dar ar putea fi si gresite. Incercati sa le lamuriti si apoi voi doi puteti continua sa va apropiati!

Scorpion

Incercarea de a evita conflictul dintre tine si un coleg este mai usor de spus decat facut, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa renunti. Astazi, a intra intr-o disputa sau chiar o dezbatere prietenoasa va fi mult mai contraproductiv decat va puteti imagina. Ar putea sa aprinda temperamente si sa ii scoata pe oameni din sarite. Fii pacificatorul, fii negociatorul si fa tot ce poti pentru a-i mentine pe toti fericiti, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa iti pui fericirea proprie pe pauza pentru o perioada.

Scorpion

Scorpion nu ar trebui sa piarda timp si energie incercand sa ghiceasca gandurile unor persoane puse pe conflict. Cateodata nu exista nicio motivatie pentru scandal, unii pur si simplu adora confruntarea. Incearca sa te concentrezi pe lucruri pozitive din viata ta, discuta cu cu cei dragi si planuiti impreuna o escapada. Atmosfera va deveni plina de armonie.

Capricorn

Capricornii strang informatii despre un subiect care le-a aprins imaginatia. Si, ca de obicei, interesul se transforma rapid intr-o mica obsesie, ceea ce nu e tocmai rau. Dovada a faptului ca pasiunea muta muntii din loc. Atunci cand exista interes, munca devine placere – o lectie care iii va ajuta mult pe viitor pe nativii din zodia Capricorn.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 martie 2023. Balanta isi poate schimba locul de munca

Varsator

Varsatorii ar putea sa cunosca o persoana care sa le schimbe complet destinul. Totul ar putea porni de la un schimb de mesaje de-a dreptul picant si promisiunea ca, dupa ce lucrurile revin la normal, o intalnire va fi pasul firesc. Dragostea nu tine cont de ziduri, asa ca nativii din zodia Varsator sunt sfatuiti sa nu ezite nicio clipa si sa profite din plin de ocazie.

Pesti

Pestii care au pus ochii pe o anumita persoana se comporta exact invers decat ar fi normal – nepasatori, reci si aparent dezinteresati. Doar ca ochii nu mint niciodata, iar cine priveste cu atentie va intelege asta. Incearca sa aliniezi gesturile la emotiile pe care le resimti, nimeni nu te va judeca. Ba chiar vei fi apreciat pentru curajul tau si, astfel, mai aproape de persoana draga.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.