2 politisti si un jandarm au facut cheta pentru o batrana care nu avea bani de medicamente

Doi politisti si un jandarm din Bucuresti au facut o fapta buna dupa ce au gasit o femeie in varsta la o farmacie, care nu mai avea bani de medicamente.

Povestea lor a fost spusa pe Facebook de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, care mentioneaza ca cei 3 barbati au contribuit fiecare cu bani pentru a strange suma necesara.

Publicitate

Apoi, cei 2 politisti impreuna cu jandarmul au condus-o pe femeia in varsta pana ”in fata usii”.

In doar 3 ore de la postarea pe Facebook a acestei intamplari, mesajul a adunat aproape 300 de distribuiri si circa 2000 de aprecieri.

Publicitate

”A scris incet, de mana, declaratia si a plecat spre farmacie. I s-au terminat medicamentele, dar trebuie sa continue tratamentul. Abia a ajuns la farmacie si a simtit ca o lasa puterile. S-a sprijinit de zid sa isi traga rasuflarea. Atunci au aparut langa ea doi politisti si un jandarm.

In cuvinte putine le-a spus nevoia si sprijinita de oamenii in uniforma a intrat sa-si cumpere tabletele necesare. Banii putini insa nu ajungeau pentru o cutie. S-au cautat toti in buzunare si din cheta ad-hoc s-a acoperit reteta. Si pentru ca prima misiune a fost indeplinita, au trecut la urmatoarea. Doamna a ajuns acasa, in siguranta, condusa pana in fata usii.

Citeste si articolul :   VIDEO / CUM VOPSESTI OUALE DE PASTE. Traditii si obiceiuri! Cele mai inedite metode

Va multumim. Va multumim in numele tuturor parintilor si bunicilor care au nevoie de sprijin si ajutor.”

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.