Horoscop complet luna mai 2020: Incepe o luna a schimbarilor si a emotiilor puternice

Horoscopul lunii MAI 2020 aduce schimbari mari pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop luna mai 2020 Berbec

Fii atent la cei din jur in aceasta luna! Nu te mai raporta la trecut si nu-ti spune secretele nimanui. Nu e o perioada buna pentru socializare. Este o luna destul de productiva, in care dai randament si ai succes la munca! Grija mare la problemele cu stomacul!

Horoscop luna mai Taur

Publicitate

Nu e o luna tocmai roz pentru tine! Nu este indicat sa intri intr-o noua afacere sau sa faci schimbari profesionale pana la mijlocul lunii. Ascensiunea ta profesionala se va desfasura mai greu decat de obicei. Din 13 mai, devii mai activi pe plan social, insa vei avea o stare generala destul de negativista!

Horoscop luna mai Gemeni
O luna cu dus si-ntors! O sa incepi intr-o nota pozitiva, insa un conflict la serviciu iti schimba complet starea. O sa fii mai retras si o sa iti fie greu sa-ti gasesti motivatia. Din fericire, e o luna buna pe plan financiar, nu duci lipsa de bani.

Horoscop luna mai Rac
O luna plina de energie! Ai parte de o influenta pozitiva a astrelor, care te ajuta sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus. Faci prograse constante. Pe plan amoros, ai parte de o surpriza: trecutul iti bate la usa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 martie 2023. Este timpul ca Racul sa faca ce il face fericit

Horoscop luna mai Leu
O luna destul de proasta! Nu prea ai succes pe plan profesional si material. Abia dupa prima jumatate a lunii, vei avea mai mult succes la serviciu. In acelasi timp, te vei confrunta cu tensiuni si conflicte la locul de munca.

Horoscop luna mai Fecioara
Nu e o luna buna pentru deplasari si nici pentru planuri. Este important sa iti analizezi bine pozitia in care te afli si sa vezi incotro te indrepti. E o luna a schimbarilor, a motivatiei si a riscurilor.

Articolul continuă după reclame

Horoscop luna mai Balanta

Luna ta se concentreaza pe plan amoros. Te confrunti cu gelozii si dezamagiri. Daca nu esti tu cel gelos, e posibil sa ai discutii cu partenerul, care este gelos. Ai grija sa nu ii dai motive! Pe plan financiar, nu stai deloc rau!

Horoscop luna mai Scorpion

Nu e o perioada buna pentru comunicare! Nu reusesti deloc sa iti expui sentimentele, nu poti discuta nici cu familia, nici cu partenerul de viata. Problema e vizibila si la locul de munca, iar luna mai va fi pentru tine o adevarata corvoada!

Citeste si articolul :   Cele mai fericite luni din 2022

Horoscop luna mai Sagetator

O luna cu rezultate bune! Esti productiv la serviciu si pentru tine, inca de la inceputul lunii, in jurul datei de 3 sau 4 mai, vei primi o oportunitate! Profita de ea si, chiar daca trebuie sa muncesti mai mult, vei fi multumit de rezultate. Nu uita sa acorzi atentie si partenerului!

Horoscop luna mai Capricorn

Luna mai aduce cheltuieli, dar si castiguri. Desi nu incepe tocmai promitator, pe parcursul lunii vei vedea ce situatii benefice o sa iti aduca satisfactii la locul de munca. In plus, castigi sume semnificative de bani, care compenseaza pierderile facute prin diverse cheltuieli.

Horoscop luna mai Varsator

Luna dedicata familiei! In special in jurul datei de 10 mai, te vei reconecta cu anumiti membri ai familiei, fapt ce iti aduce multa bucurie. Pe de alta parte, vor iesi la iveala temeri si nesigurante mai vechi, ce iti pun bete-n roate in ceea ce vrei sa faci.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 septembrie 2021. Scorpionul poate avansa pe scara carierei

Horoscop luna mai Pesti

Nu te raporta la trecut! Nu e un moment bun sa rascolesti trecutul, ci mai bine priveste in viitor. Este posibil sa ai discutii si conflicte in grupul tau de prieteni. Pastreaza-ti calmul si concentreaza-te asupra sanatatii tale.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.