Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2023. Este timpul sa ne punem pe primul loc

Ar trebui sa va ganditi mai mult la sentimentele voastre, sa va impartasiti gandurile cu ceilalti.

Berbec

Berbec, ai o modalitate de a transcende granitele fizicului si de a patrunde in taramurile invizibile. Aparitia noului an activeaza portalul creativitatii pentru tine. Eliberarea de povara perfectiunii te va ajuta sa creezi ceva pentru care vei fi amintit. Sfat: Nu incerca sa fii perfect.

Taur

Publicitate

Uneori dragostea dureaza toata viata. In alte cazuri, viata ne invata lectia dura a impermanentei. Astazi, Universul iti cere sa accepti momentul prezent ca pe darul care este, fara a incerca sa schimbi nimic. Taur, esti acolo unde trebuie sa fii si stelele te conduc intr-un loc mai bun. Sfat: Accepta momentul prezent ca pe un cadou.

Gemeni

Uneori vedem ceea ce vrem sa vedem si auzim ceea ce vrem sa auzim. Indepartati-va ochii si recunoasteti situatia pentru ceea ce este. Daca asta presupune sa ai o conversatie neplacuta cu tine insuti sau cu o alta persoana, asa sa fie, Gemeni: esti pe cale de a gasi adevarata libertate. Sfat: fiti constienti de situatie pentru ceea ce este.

Rac

Tendinta de a reveni la vechile metode va fi puternica. La fel si tendinta de a repeta tipare de care credeai ca te-ai despartit cu mult timp in urma. Priveste situatia prin ochii constientizarii si evita sa iei decizii pripite.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 iulie 2021. Vesti bune pentru Balanta

Leu

In ultimul an, ai strabatut coridoarele intunecate ale psihicului tau. Ati trait deja de cateva ori noaptea intunecata a sufletului. Ti-ai infruntat demonii din nou si din nou si i-ai urmat cu curaj pana la iesire. Nimic nu te mai sperie. Noul an marcheaza un nou capitol in trezirea ta. Gandeste-te la el ca la un moment pentru a renaste in ceea ce ai fost intotdeauna menit sa fii si a emerge ca versiunea cea mai intruchipata a ta. Sfat: Gandeste-te la ceea ce ti se intampla ca la o renastere.

Fecioara

Este timpul sa va lasati bratele, sa renuntati la rezistenta si sa treceti intr-un spatiu de toleranta. Este timpul sa fii atent la semne si sa ai incredere unde te conduc, chiar daca directia nu este cea pe care ti-ai trasat-o anterior. Meriti mai bine si de asta esti constient cu fiecare fibra a fiintei tale. Sfat: Acordati atentie semnelor.

Balanta

Esti la fel de important ca si creatiile tale. Pana nu vei vedea valoarea in ceea ce faci, nu vei putea apela la abundenta pe care o doresti si pe care o meriti. Balanta, incepe sa vezi frumusetea si gratia din magia pe care o creezi in cooperare cu Universul. Acesta este anul pentru a va aminti ca puteti duce o viata creativa, emotionala, spirituala si implinita financiar in acelasi timp. Sfat: Incepeti sa vedeti frumusetea si gratia in ceea ce faceti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 iulie 2023. Se pot deschide noi perspective in domeniul profesional

Scorpion

Nu este nevoie sa „intelegi” ce se intampla in interior. Nu este nevoie sa-ti rationalizezi emotiile. Accepta ceea ce iti arata lumea interioara fara a judeca. Nu te inchide in acest moment. Acum ai nevoie de sprijinul familiei. Contactati-i. Sfat: Cautati sprijin.

Sagetator

Inceputul anului aduce cu sine un memento ca este timpul sa apesi butonul de pauza si sa te surprinzi in momentul prezent. Nu exista nimic de facut. Pe plan personal, acesta este un timp de speranta si vindecare. Este timpul sa va conectati cu persoana iubita la un nivel mai profund si sa deschideti portalul intimitatii. Totul este la fel de bine pe cat arata si se simte. Sfat: scapa de graba.

Capricorn

Daca Universul ti-ar putea spune ceva chiar acum, ar fi adoptarea sarbatorii ca mod de viata! Marcati tot ce aveti si tot ce aveti de primit. Gandeste pozitiv si asteapta ca miracolele sa devina o intamplare zilnica. Viata este pe cale sa se schimbe in bine, Capricorn. Si se va schimba in cel mai neasteptat mod. Sfat: faceti din vacanta un mod de viata.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 aprilie 2022. Zi destinata schimbarii

Varsator

Nu ai venit pe lume ca sa duci o existenta lenesa. Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca ceri prea mult. Nu te conduce intr-un cadru care nu a fost creat initial pentru tine. Aveti apetit, doriti mai mult pentru dvs. si asteptati-va la cel mai bun rezultat posibil. Sfat: Nu va fie teama sa doriti mai mult.

Pesti

Cu totii am avut inimile frante de cei pe care i-am lasat in spatiul nostru sacru. Dar cat timp vei repeta povestea durerii si a respingerii? Universul vrea sa stii ca poti avea tot ce iti doresti. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti schimbi convingerile in functie de situatie. Crede in cel mai bun rezultat posibil si ai incredere in stele. Sfat: Nu va fie teama sa va razganditi.

Publicitate

Publicitate

Autor