Alte sase cadre medicale de la Spitalul Municipal Pascani, confirmate cu COVID-19

Inca sase cadre medicale de la Sectia de Ingrijiri Paleative de la Spitalul Municipal Pascani au fost diagnosticate cu infectia cu noul coronavirus. Toate cadrele medicale din acea sectie au fost testate, dupa ce in urma cu patru zile, unul dintre medicii care lucreaza acolo a fost testat pozitiv.

„In urma celor 52 de recoltari efectuate, s-a constatat ca inca sase cadre medicale (patru infirmiere si doua asistente medicale) au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, 30 de rezultate sunt negative si 16 teste sunt in lucru in momentul de fata. Ancheta epidemiologica este in desfasurare.”, a anuntat vineri Directia de Sanatate Publica (DSP) Iasi.

Publicitate

Unul dintre cei 10 pacienti ai sectiei de Ingrijiri Paliative a Spitalului Pascani, care au fost confirmati cu infectia cu COVID-19 si care au fost transferati la Spitalul de Boli Infectioase a murit.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategica este vorba despre un barbat de 82 de ani.

Acesta a fost internat pe 8 aprilie in acea sectie, iar in cursul zilei de joi a fost transferat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, in sectia de Anestezie Terapie Intenstiva.

Barbatul avea hipertensiune arteriala si diabet zaharat.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.