Ludovic Orban, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu este de actualitate

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat dupa vizita la Institutul Cantacuzino ce se mai intampla cu proiectul intrarii in somaj tehnic pentru bugetari, iar raspunsul premierului a fost ca „nu mai este de actualitate”.

Rugat sa precizeze motivul, premierul a raspuns: „Pentru ca ne apropiem de finalul starii de urgenta”.

„Pentru ca o mare parte dintre cei care lucreaza in institutiile publice sunt implicati in prima linie a bataliei, cum e Ministerul Sanatatii. Nu poti sa renunti la nimeni din aceasta zona, dimpotriva, mai avem nevoie de specialisti suplimentari. Ministerul Apararii, MAI, Ministerul Muncii, care e implicat in derularea tuturor programelor de sprijin referitor la somajul tehnic si celelalte forme de sprijin pentru profesionisti si alte categorii de angajati.

O mare parte din sectorul public este foarte puternic turat, ne apropiem oricum de finalul prelungirii starii de urgenta si nu mai e contextul necesar. Am gandit, am analizat, pana la urma nu mai e de actualitate”, a mai precizat premierul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.