Doctorita care a demisionat de frica infectiei cu coronavirus si-a gasit un nou loc de munca.

Lorena Ehim, medicul sef de la ATI Orastie, care a demisionat de teama infectiei cu Covid 19, si-a gasit un nou loc de munca.

Lorena Ehim, doctorita care a condus sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului municipal Orastie, dar a demisionat de teama unei infectii cu Covid, va fi angajata cu norma intreaga la Spitalul municipal Lupeni, o unitate medicala suport Covid, unde sunt zeci de pacienti diagnosticati cu noul coronavirus.

Informatia a fost confirmata de Carmen Misarosi, managerul institutiei medicale din Lupeni, care a precizat ca, oricum, Lorena Ehim facea garzi la spital. Medicul va profesa de luna viitoare la Spitalul Municipal Lupeni, un spital declarat prin ordin al Ministrului Sanatatii, spital de suport Covid-19, unde sunt internate, circa 30 de persoane confirmate pozitiv cu Covid 19.

„Da, dar nu vad care este problema. Nu, nu am avut probleme cu doamna doctor niciodata. De foarte mult timp face garzi si nu am avut niciodata nicio problema”, a declarat, Carmen Misarosi, potrivit informatiavj.ro.

La sfarsitul lunii martie, doctorita, impreuna cu alte cinci asistente si sase infirmiere de la ATI Orastie si-au inaintat demisiile conducerii spitalului.

„Nu sunt optimista deloc pentru ca stiu cum stau lucrurile si stiu ca suntem trimisi la moarte cu mainile goale. Din pacate nu se fac testari decat in anumite situatii, nu avem o situatie clara. Eu sunt in izolare pentru ca am intrat in contact cu o persoana posibil-contaminata la care are recoltat tester, dar nu stiu rezultatul. Astept sa vad – mor, nu mor, cum ma mai simt.

Din pacate se incearca cumva niste musamalizari – cred, ascunderi de cazuri. Asa am senzatia. Nu e ceea ce ar trebui sa fie si noi suntem aruncati in cusca cu lei – ca niste bucati de carne. Noi am considerat la Orastie ca nu putem sa ne ducem catre moarte cu mainile goale”, dclara atunci Lorena Ehim. In aceeasi zi, toate celelalte angajate de la ATI si-au retras demisiile. Medicul sef nu a revenit asupra intentiilor sale.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Raed Arafat: "Gelurile dezinfectante din comert omoara coronavirusul, daca sunt pe baza de alcool"

Citeste mai multe pe adevarul.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.