VIDEO Zeci de persoane nu au respectat interdictia si au mers la slujba, in Cluj

Zeci de persoane s-au inghesuit la slujba, la o biserica din Cluj. Imaginile ar fi fost filmate vineri seara, sustine deputatul USR, Emanuel Ungureanu.

Pe langa oamenii adunati la biserica ortodoxa Sfantul Ioan Gura de Aur, din Cartierul Manastur, ar fi trecut si un echipaj al Politiei Locale, care nu a intervenit in niciun fel.

Publicitate

Ungureanu spune ca a primit imaginile pe mail, de la o clujeanca. ”Nu zadarniciti, nu va bateti joc de munca medicilor”, a scris acesta pe pagina sa de facebook.

Publicitate

El a atras atentia asupra situatiei din Spitalul de Boli Infectioase din Cluj, unde sunt internati 102 pacienti infectati cu Covid-19.

Ungureanu sustine ca a stat de vorba cu managerul spitalului si ca acesta ”se simtea pe alocuri coplesit si nesustinut de alte spitale din Cluj-Napoca”, precizeaza stirileprotv.ro

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.