VIDEO Mai multi politisti au fost agresati intr-un cartier din Hunedoara. Localnicii i-au atacat pe agentii care au vrut sa retina un barbat

Incident uluitor intr-un cartier din Hunedoara. Mai multi politisti au fost agresati de locuitorii furiosi.

Acestia au reactionat violent dupa ce politistii au incercat sa retina un barbat, care nu a avut la el documentele necesare iesirii din izolare.

Echipajele de politie au fost atacate cu pietre si alte obiecte contondente si s-au retras de la locul incidentului. Imaginile au fost postate pe facebook.

Publicitate

Ulterior, mai multe echipaje de politie si jandarmerie au revenit in cartierul Micro 7. Trei dintre persoanele implicate au fost retinute.

”Urmeaza a fi audiate cu privire la comiterea infractiunilor de ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere. Doua dintre autospecialele de politie au fost avariate in cursul interventiei. Interventia politistilor era una de verificare a respectarii deplasarii spatiul public pe parcursul starii de urgenta”, a transmis IPJ Hunedoara.

Publicitate

”Politistii au identificat o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice, care ar fi fost introdusa intr-una dintre autospecialele de politie intrucat nu a avea asupra sa documentele prevazute de lege si, mai mult decat atat, era recalcitranta, moment in care o parte dintre cei prezenti in zona au devenit violenti la adresa politistilor”, a mai precizat IPJ Hunedoara, potrivit stirileprotv.ro

Citeste si articolul :   Medic roman, revoltat: "Boala, de fapt, e in noi. E ura, e minciuna, e rautate, e jeg uman"

Echipajele de ordine publica au ramas in zona pentru a preveni alte incidente, au mai anuntat autoritatile.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.